#168: Weekmenu’s zijn ruk… tenzij

#168: Weekmenu's zijn ruk... tenzij 1

Audio

Spotify link:
https://link.tospotify.com/8TqqlSWGPbb 

Korte samenvatting

#168: Weekmenu’s volgt iedereen tijdens het afslanken. Ik gebruik ze bijna nooit, omdat ik ze weinig vind toevoegen aan de begeleiding. Toch is er één moment dat ik wel een weekmenu als voorbeeld zou gebruiken. Kun jij gokken wanneer?

Langere uitleg

Weekmenu’s worden veel ingezet bij afslanken. Veel gebruiken deze meteen in het begin. Dat moet je niet doen, omdat het leereffect weg gaat. Veel zetten weekmenu’s in en hopen op goede resultaten. Zelfs hopen dat er wat geleerd wordt tijdens het volgen. In meeste gevallen volg je het eetpatroon en verwacht je fantastische resultaten. Gebeurt dat niet? Dan raak je gedemotiveerd en is het eetpatroon slecht. Als je volgt, dan is het afschuiven van schuld snel gedaan. Bekijk de situatie vanuit jezelf. Dat is beter. Leer omgaan met slechte resultaten en pas aan.
Je moet dus leren wat er precies  met een eetpatroon gebeurt. Hoe is deze opgezet en ingedeeld? Wat is de reden dat je bepaalde verhoudingen hebt? Hoe leer je zelf variëren in de maaltijden die je hebt? Wat is mogelijk en moet je altijd perfect eten om af te slanken? Dat zijn allemaal vragen die je jezelf moet afvragen als afslanker of als coach naar je cliënt.
Leer meteen aan dat afslanken vallen en opstaan is. Aan jezelf als je wil afslanken of als coach als je met cliënten werkt.

There is no easy way…
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.