ONZE PERSONAL TRAINING IN APELDOORN

Wil jij afslanken? Of droom je van meer spierkracht? De personal training van Body2Coach in Apeldoorn helpt jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen! Juist nu is persoonlijke begeleiding belangrijker dan ooit. 

‘GEWONE’ LESSEN KENNEN WIJ NIET

personal training apeldoorn

Personal training van Body2Coach in Apeldoorn is veel meer dan een gewone sportles. Door onze persoonlijke benadering kom jij verder. Eerst bespreken wij jouw situatie. Vervolgens gaat een van onze trainers voor jou aan de slag met een op maat gemaakt beweegplan. Alles gericht op het individu!

VARIATIE, VARIATIE EN NOG MEER VARIATIE

In onze sportstudio in Apeldoorn bieden wij veel verschillende soorten trainingen aan. Denk aan cardio, krachtoefeningen, ademhalingsoefeningen en beweegvormen met intensiteit. Ook is er de mogelijkheid om te trainen in de buitenlucht. Regelmatig dagen we je uit met een coopertest of testen we jouw maximale kracht. Over het volgen van jouw resultaten hoef je je geen zorgen te maken. Bij elke oefening en test wordt jouw vooruitgang nauwkeurig bijgehouden door ons digitale systeem. Makkelijk toch?

EN VOEDING DAN?

personal training apeldoorn

Voor voedingsadvies ben je bij onze experts op de juiste plek. Wij nemen samen jouw relatie met eten onder de loep. Heb jij bijvoorbeeld last van ongezonde eetgewoontes of eetbuien? De trainer maakt in samenwerking met jou een persoonlijk eetschema. Zo werk jij stapje voor stapje toe naar een gezond eetpatroon.

ONZE COACHING HELPT JOU EINDELIJK VERDER!

personal training apeldoornCoaching gaat bij ons samen met personal training. De coachgesprekken helpen jou om ook na het traject de nieuwe gewoontes vol te houden. Wij gebruiken onderbouwde coachtechnieken. Tijdens de gesprekken hebben we het over jouw leefstijl. Vervolgens geven we je advies, gericht op voeding, bewegen, stress, slapen en sport, waar je thuis verder mee kunt. Samen voorkomen wij zo dat je terugvalt in oude patronen.

KLAAR VOOR DE START!

Mooi, wij ook! Bepaal hieronder welk pakket bij jou past.

Nieuwsgierig en vol met vragen? Stel ze gerust, want wij bijten niet. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Vraag je informatie aan!

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.