Je bent opzoek naar Personal Training in Apeldoorn! Personal Training kan een hoop voordelen opleveren voor jouw afslank- of krachtdoel!

Wat houdt Personal Training in?

Personal Training in Apeldoorn

Personal Training is een zeer persoonlijke benadering en meer dan een sportles. Hierin bestuderen wij jouw persoonlijke situatie en vervolgens gaan wij aan de slag met een persoonlijk plan. Dit kan een persoonlijk eet- of beweegplan zijn. Door middel van gevarieerde trainingen zullen wij jou gemotiveerd houden om aan de slag te blijven gaan.

Wat doet een Personal Trainer in de les?

Een les van Personal Training in Apeldoorn kan bestaan uit het volgende:

  • Cardio
  • Kracht
  • Ademhaling
  • Beweegvormen (met intensiteit)
  • Buitentrainingen

Ook werken wij regelmatig met uitdagingen tijdens de les! Hierbij moet je denken aan: maximale kracht, coopertest, enzovoort. Door middel van een televisie houden wij jou progressie bij via een lijst. In deze lijst zullen wij alle oefeningen en testen neerzetten die op jou betrekking hebben.

Personal Training combineren met voeding

Personal Training in Apeldoorn met voeding

In onze aanpak leer je werken met sporten, maar je kunt ook ervoor kiezen om te werken aan je voeding. Dat kan in combinatie met Personal Training. De aanpak met voeding is gericht op het veranderen van eetgewoontes en eetbuien. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van voeding bij sport, overgewicht en obesitas.

Ervaringen van Body2Coach in Personal Training

Wij werken al meer dan zes jaar met Personal Training. Hierin hebben wij honderden mogen begeleiden met hun afslank- of krachtdoel. Daarvoor is Freek jarenlang actief geweest als fitnessinstructeur en fitnessmanager in verschillende sportscholen. Een dosis vol met ervaringen die hij en zijn team via Body2Coach aan jou wil meegeven.

TIJDELIJKE ACTIE

Ben jij beschikbaar in de ochtenden met Personal Training? Dan hebben wij de volgende actie:

  • Je krijgt bij de pakketten 20 en 30 lessen van 30 minuten Personal Training onze voedingsbegeleiding er GRATIS bij

Deze actie geldt tot 30 september 2019!

Wil jij meer informatie?

Dat kan! Je kunt gratis kennismaken met Body2Coach via de onderstaande knop.