DUO Personal Training

Wil je samen trainen via personal training DUO? Dat kan ook met ons transformatiepakket van 12 weken!

Onze DUO Personal Training in Apeldoorn

Zijn jullie geregeld in een sportschool geweest, maar hebben jullie steeds een terugval? Of werken jullie aan voeding, maar is de één meer gemotiveerd dan de ander? Dat is geen enkel probleem bij onze DUO personal training!

'Sportlesjes' kennen wij niet

Personal training DUO

DUO Personal Training van Body2Coach in Apeldoorn is meer dan een normale sportles. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jij samen met jouw sportmaatje of -vriendin ver komt! Alle trainingen worden op maat gegeven door één van onze personal trainers. Daarbij krijgen jullie gezamenlijk ook een eigen persoonlijke coach toegewezen!

Bij ons nooit dezelfde training

DUO training fitness, DUO personal training of één-op-twee trainingen. Hoe jullie het ook noemen. Bij ons zijn de lessen nooit hetzelfde. Elke keer nieuwe beweegvormen, krachtoefeningen en hartslagtrainingen.
Jullie starten met verschillende testen, waarin wij jullie beweeglijkheid controleren. Met deze testen worden de lessen precies op maat afgestemd!
Over het volgen van resultaten hoeven jullie je geen zorgen te maken. Jullie voortgang in oefeningen en testen worden bijgehouden via onze eigen app!

En hoe werkt dit met voeding?

Met een diëtist in ons team hebben wij veel expertise op het gebied van voeding. Jullie zijn bij ons op de juiste plek voor voedingsadviezen. Hebben jullie bijvoorbeeld last van ongezonde eetgewoontes of eetbuien? De persoonlijke coach kijkt samen met jullie verder naar oplossingen. Dat is de eerste stap die jullie maken in een gezond eetpatroon!

Jouw persoonlijke coach

PT DUO 3

DUO Personal Training en coaching zijn bij ons samengevoegd. Onze visie is om jullie zelfstandiger te maken met jullie nieuwe gezondere gewoontes. Wij gebruiken hiervoor onderbouwde coachtechnieken. Bij deze coachgesprekken hebben wij het over jullie leefstijl. Vervolgens krijgen jullie van ons een advies, gericht op voeding, bewegen, stress, slapen en sport. Samen voorkomen wij zo dat jullie terugvallen in oude patronen.

En starten maar!

Top! Bepaal hieronder welk pakket bij jou past. Train je liever alleen? Dat kan ook met onze Personal Training privélessen!

Ben je alsnog nieuwsgierig en vol met vragen? Stel ze gerust, want wij bijten niet. Maak via het onderstaande formulier kennis met ons!

  • Mijn/Jullie gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.