Nee, want wij zijn specialisten op het gebied van krachttraining en afvallen. Krachttraining speelt een belangrijke rol in onze aanpak voor afslankers en krachtsporters. Denk hierbij aan techniektrainingen, maar ook leren aankomen, trainingsadviezen en -schema's. Neem contact op voor meer informatie

Wij vinden coaching als belangrijkste voorwaarde om cliënten verder te kunnen helpen in hun doel. Daarom hebben wij coaching verstrengeld in al onze diensten. Onze coaching is gebaseerd op een wetenschappelijk model dat ervoor zorgt dat jij doelgericht kunt werken aan jouw sport- of voedingsdoel! Maak nu een afspraak voor een gratis intake.

Onze doelgerichte voedingsbegeleiding zijn voedingsgesprekken op maat. Alles is erop gericht om jou verder te helpen met jouw doel. Dit kunnen doelen zijn op het gebied van afslanken, krachtsport, wedstrijdsporten en duursporten. Je krijgt verder een dagmenu op maat, waarin wij je leren variëren. Bij ons krijg je geen weekmenu, omdat je daarvan niets leert. Wij leren je beter te worden met voeding in jouw doel. Plan een gratis intake in!

Bij ons valt "sterker worden" onder krachttraining, maar ook sterker worden met een sterker lijf. Niet iedereen wil te gespierd worden en wij richten ons op meer spiermassa ontwikkelen, maar ook op sterkere spieren. Denk aan beweegvormen met extra gewicht, waardoor je elke keer weer opnieuw wordt uitgedaagd! Probeer eens onze gratis intake voor meer informatie!

Niet iedereen wil 1-op-1 personal training, omdat het te prijzig is of wanneer je meer van het sporten in een groep houdt. Daar hebben wij de oplossing voor gevonden: Small Group Training! In deze trainingssessie train je met maximaal 8 personen aan jouw sportdoel. Weet je niet of het wat voor jou is? Maak een afspraak voor een gratis proefles!

Een Personal Training traject is uitgebreid, omdat je alle onderdelen van jouw doel naloopt. Het fitter worden is door trainingen snel te realiseren, maar aanpassingen met eetgewoontes hebben tijd nodig. Een traject is gemiddeld 6 maand of langer. Een pakket van 30 lessen is 7,5 maand wekelijkse begeleiding! Neem eens contact op voor meer informatie!

Nee. Wij werken met een gespecialiseerd team om jou verder te helpen met eetgewoontes en jouw eetpatroon. In dit traject leggen wij een onderscheid tussen afslanken en gezondheid bij voeding. Hierdoor kunnen wij mensen makkelijker uitleggen waarom ze bepaalde keuzes moeten maken. Wil je meer weten? Ee gratis intake is zo gepland!

Personal Training is een investering in jezelf, maar daarnaast is Small Group Training ook een optie om goedkoper te trainen onder leiding van een Personal Trainer. Meer over de kosten van Personal Training lees je hier of neem contact op voor een gratis intake!

Nee, die zijn niet nodig. Wij vinden van de pillen en poeders de kosten te hoog en de opbrengsten te laag. Daarnaast vinden wij het niet noodzakelijk om met deze supplementen of preparaten te werken met jouw doel. Het kan soms geadviseerd worden bij krachtdoelen, omdat hierbij eiwiten bijvoorbeeld een belangrijke rol spelen. Plan nu je gratis intake in!

Dit is een onderscheid die wij hebben gemaakt met onze coaching, omdat dit noodzakelijk is. Zo is afslanken altijd gericht op je calorie-inname/-gebruik en bijvoorbeeld sporten gericht op jouw gezondheid. Beide elementen hebben een invloed op elkaar en zo leiden wij onze cliënten op. Ben jij benieuwd geraakt naar deze vernieuwende onderscheid? Plan een gratis intake in!

Een strippenkaart betekent dat je 10, 20 of 30 lessen bij ons afneemt. Door een grotere strippenkaart af te nemen, krijg je per les een korting. Wanneer je niet kunt en op tijd afmeldt, dan blijft je les staan op je strippenkaart. Neem gerust contact op om gratis kennis te maken.

Een abonnement is een overeenkomst wat je sluit voor een bepaalde aangegeven tijd. Wij werken maximaal met een 6 maanden abonnement, maar dit betekent dat je minimaal 6 maanden aan de slag gaat met je doel! Het abonnement geldt alleen voor Voedingscoaching en Small Group Training. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

No Content