fbpx

Body2Coach

Body2Coach

Het bedrijf

Freek Verbeet
Hoofdtrainer & Obesitasspecialist

Freek Verbeet

"Wij halen al het extreme diëten en lijnen uit je systeem!"

Wie zijn wij

Body2Coach is gevestigd in Apeldoorn sinds 2013. Wij helpen onze cliënten met afval- en krachtdoelen. Onze missie is om het extreme uit de dieetcultuur te halen en jou fitter te maken door veel variatie in de trainingen. Bij ons voel je je vertrouwd en veilig om je doelen te behalen!

Visie

Body2Coach wil je motivatie stimuleren, zelfstandig en creatief maken op het gebied van leefstijl- en persoonlijke doelen. Hierin leggen wij de nadruk op het minder extreem maken van de dieetcultuur. Niets moet, alles mag.

Motto

Wij helpen cliënten met psychologie & eetgedrag, Diëtetiek en via professionele trainers. En volledig gericht op obesitas en krachtsport.
Onze visie maakt ons vreemd en kritisch in deze branche, maar is dat juist onze kwaliteit. Daarom onze motto:

“Kies kwaliteit, kies Body2Coach”

Body2Coach

Introductie

Body2Coach

Werkwijze

Je hebt voor een sportdoelstelling gekozen, maar een sportdoelstelling vereist veel discipline, creativiteit in beweging/voeding, doorzettingsvermogen en gestructureerd werk! Bij deze belangrijke kenmerken is Body2Coach de juiste partner.

Body2coach heeft namelijk een simpele, gestructureerde, maar doelgerichte aanpak voor jouw sportdoelstelling. De aanpak werkt als volgt:

Body2Coach 1
Stap 1

Intakegesprek

  • Trainings- en/op voedingstraject wordt samengesteld naar aanleiding van een kennismakingsgesprek
  • Digitale intakeformulieren
  • Optioneel: voedingsschema op maat
  • Meetmoment (bijv: gewicht, vetpercentage, conditietest
personal trainer apeldoorn
Stap 2

Uitvoering

  • Wekelijkse of maandelijkse (sport)afspraken
  • Doelgerichte coaching
  • Thuisopdrachten met verschillende thema’s
  • Vervolgmetingen (bijv.: gewicht, vetpercentage, conditietest)
  • Contactmomenten via Whatsapp/E-mail
Body2Coach 2
Stap 3

Nabespreking

Afvallen

Freek is jaren actief als (personal) trainer en lifestyle coach om mensen te laten afvallen. Zelf is hij 140 kilogram geweest en weet hoe lastig het is om af te vallen. Het is niet alleen het fysieke gedeelte, maar ook mentaal. Freek ondersteunt door middel van mental coaching en zoekt met jou fysieke grenzen op.
Als snel merk je dat je meer lichaamsenergie krijgt en zin hebt om dingen te ondernemen.
Kies jij ook voor een gezond leven? Neem dan eens contact op!
Samen één doel, samen één aanpak!

Krachttraining

Freek traint zelf al meer dan 15 jaar met krachttraining en heeft een deel van zijn carrière gebouwd aan het verbreden van zijn kennis. De trainingen op het gebied van kracht richten zich op sterker worden en/of meer spiermassa ontwikkelen. Daarnaast ook het verbeteren van krachttechnieken en het gebruik van bewegingsvormen waarbij gewichten worden gebruikt.
Je merkt al snel dat je leniger, krachtiger en fitter voelt!
Ben jij klaar voor een fitter en krachtiger leven? Een gratis kennismakingsgesprek is zo gepland!

Voedingscoaching

Een grote passie van Freek is voedingsbegeleiding op het gebied van afvallen, maar ook met (wedstrijd)sport. Zijn methode werkt als volgt: (1) informatie uitleggen en toepassen, (2) resultaten ontwikkelen en (3) resultaten vasthouden. Met deze methode heeft Freek honderden sporters mogen begeleiden naar hun doel.
Ben jij bereid om aan jezelf te werken en te gaan voor duurzame verandering? Twijfel dan niet om eens een gratis kennismakingsgesprek te plannen!

Body2Coach

Trainingsruimte

Body2Coach

Bespreekruimte