Body2Coach

Body2Coach

Het bedrijf

Freek Verbeet
Hoofdtrainer & Obesitasspecialist

Freek Verbeet

"Wij halen al het extreme diëten en lijnen uit je systeem!"

Wie zijn wij

Body2Coach is gevestigd in Apeldoorn sinds 2013 en wij staan voor kwaliteit. Wij helpen onze cliënten met afval- en krachtdoelen. Ons bedrijf staat voor een aantal kernwaarden: professionaliteit, verbondenheid, familiegevoel, betrouwbaarheid en wetenschappelijk. Zo zijn onze missie en visie ook opgebouwd:

Missie van Body2Coach

De vertrouwde plek voor mensen met obesitas- en krachtdoelen die persoonlijk begeleid willen worden door doelgerichte diverse specialismen, wetenschappelijke werkwijzen en ervaringsdeskundigheid.

Visie - waar staan wij voor

Wij willen bekend staan als dé meest vertrouwde en doelgerichte plek voor obesitas- en krachtdoelen, waarbij professionaliteit met coaching en training, eigen ervaring en diversiteit in specialismen centraal staan.

Motto

Regelmatig beginnen mensen met een werkwijze die ze al meerdere keren hebben geprobeerd. Hetzelfde proberen leidt tot dezelfde resultaten. Daarom stellen wij voor om iets nieuws te proberen. Onze motto is daarom ook:

“Beweeg naar iets nieuws, dát geeft je de resultaten”

Body2Coach

Introductie

Body2Coach

Werkwijze

Je hebt interesse in Personal Coaching & Training. Dan nodigen wij je uit voor een gratis kennismakingsgesprek of een proefles. Bij deze afspraak kun je alles vragen wat je wil over ons vakgebied en wat wij voor jou kunnen betekenen. Hieronder staat onze werkwijze uitgelegd:

Body2Coach 1
Stap 1

Intakegesprek

  • Je krijgt een startmail toegestuurd om jouw eigen plan te gaan starten
  • Digitale intakeformulieren krijg je toegestuurd via onze startmail
  • Trainings- en/op voedingstraject wordt samengesteld naar aanleiding van de intakeformulieren
  • Optioneel: voedingsschema op maat
  • Meetmoment (bijv: gewicht, vetpercentage, conditietest
personal trainer apeldoorn
Stap 2

Uitvoering

  • Elke week of twee weken een kort coachgesprek
  • Wekelijkse ondersteunende Personal Trainingen
  • Ontwikkelingsopdrachten met verschillende thema’s
  • Vervolgmetingen (bijv.: gewicht, vetpercentage, conditietest)
  • Contact naast de coachgesprekken en trainingen via whatsapp of e-mail
Body2Coach 2
Stap 3

Nabespreking

Afvallen

Freek en zijn team hebben al meer dan honderden leden geholpen met afvaldoelen. In het verleden heeft Freek zelf 140 kilogram gewogen en weet hoe zwaar een afvaldoel kan zijn. Zelfs collega’s in Freek’s team hebben ervaring gehad met overgewicht. Dit maakt ons niet alleen professioneel op basis van opleidingen, maar ook uit ervaring! Onze missie en visie past precies bij de werkwijze van ons team. Wij gaan jou leren om jouw resultaten vol te houden.

Krachttraining

Ons team bestaat uit teamleden die soms al meer dan 15 jaar ervaring hebben met krachtsport. Daarnaast heeft Freek zich verdiept in de wetenschappelijke theorie achter krachtsport. Denk hierbij aan techniek, sets, herhalingen, intensiteit en pauzes.
Wij weten dat onze missie en visie past in de wijze waarop wij krachtsporters helpen met hun doelen. Probeer nieuwe wegen te bewandelen en je zult zien dat daar de resultaten liggen.

Ben jij klaar voor een fitter en krachtiger leven? Een gratis kennismakingsgesprek is zo gepland!

Voedingscoaching

Wij weten als geen ander dat voeding het moeilijkste is te veranderen. Daarom is voedingsbegeleiding en -coaching voor ons het belangrijkste in ons bedrijf. Door middel van Personal Coaching en voedingsconsulten helpen wij mensen met: eetgedrag, wat voor soort eter je bent, eetpatroon op maat, voedingsapp en nog veel meer!

Bekijk eens wat wij voor je kunnen betekenen. Plan eens een gratis kennismakingsgesprek in!

Body2Coach

Trainingsruimte

Body2Coach

Bespreekruimte