Wil je eerst ontdekken wat Small Group Training bij ons betekent? Wij bieden een 16 weken intropakket Group2Coach aan! Daarin krijg je Small Group Training en persoonlijke coaching!
small group training in apeldoorn

Ben jij al vaker alleen gaan sporten in de sportschool, maar eindig je uiteindelijk alleen als betalend lid dat niet komt? Weet je dat er een plek bestaat die je aan het sporten houdt en ook met jou samen kijkt naar jouw unieke doelen? Onze Small Group Training in Apeldoorn is zo’n plek! Werk samen met een groep aan fitheidsdoelen, maar kijk met jouw persoonlijke coach naar jouw eigen doelen. Wil je toch alleen werken aan je fitheid? Geen probleem! Lees snel verder om meer te weten te komen over onze Small Group Training.

Small group training en persoonlijke aandacht gaan samen

Small Group Training is een groepstraining, waarbij je traint in een groep met maximaal acht andere personen. Uniek aan deze groepstraining is de persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Grenzen verleggen en doelen bereiken! Maar er is meer:

 • Je traint met een groep, maar wel met persoonlijke aandacht;
 • Flexibele trainingstijden; maandag- t/m vrijdagavond
 • Voedingsschema op maat;
 • Toegang tot onze moderne en uitgebreide apps;
 • Gemakkelijk aan- en afmelden voor trainingen via onze app;
 • Je kunt kiezen uit een 3, 6, 12 of 24 maanden abonnement of strippenkaart;
 • Coachmodules om met jouw persoonlijke coach te werken aan jouw doelen;
 • Het doorzettingsvermogen van andere deelnemers motiveert jou om het allerbeste uit jezelf te halen.

Uitdagende groepstrainingen? Dat verveelt nooit!

Elke training start met een warming-up om je spieren los te maken. Wie van variatie houdt, zit met deze small group training in Apeldoorn 100% goed. De training zit vol met krachtoefeningen, cardio met accessoires en beweegvormen. Je werkt niet alleen aan je kracht, maar ook je conditie en flexibiliteit krijgen een boost. Het trainen in een groep zorgt voor nog meer motivatie!

De eerste small group training begint bij ons altijd met testen en meten. We kijken naar je lichaamssamenstelling en beoordelen je vaardigheden. Zo weten we zeker dat we op een verantwoorde manier aan de slag gaan.

Neem contact op

Met onze app weet je waar je aan toe bent!

Je aan- en afmelden voor een small group training doe je eenvoudig via onze app. Op deze manier weten wij hoeveel personen meedoen met een training. Kun je een dag echt niet? Met de app zie je welke trainingsmomenten wel vrij zijn.

Welke vormen bieden wij aan met Small Group Training in Apeldoorn?

Bij ons kun je op twee manieren trainen in een groep:

 1. Abonnementsvorm
 2. Strippenkaart

Wil jij niet direct een abonnement afsluiten voor 3 maanden of langer? Dan is het mogelijk om bij ons 6 of 12 strippen af te nemen.

Onze tijden voor de Small Group Training

Wij geven les in de Laan van de Kreeft voor de groepstrainingen. De Small Group Training vindt plaats op de volgende tijden:

 • Maandag 19:00
 • Dinsdag 20:00
 • Woensdag 19:00 en 20:00
 • Donderdag 20:00
 • Vrijdag 19:30

Ben je iemand die van fanatieke trainingen houdt? Onze nieuwe POWER lessen zullen dan wat voor jou zijn! Klik hier om de POWER training te bekijken.

Meld je eenvoudig aan!

Wil jij op een verantwoorde manier werken aan jouw gezondheid? Mooi, klik direct op onderstaande knop en maak kennis met onze coaches en trainers. Wil je een keer sfeer proeven bij onze small group training in Apeldoorn? Doe gerust eens vrijblijvend mee.

Ben jij klaar om de kracht van ons team te ervaren? Bel dan naar 06-48840976 of vul onderstaand contactformulier in. Tot snel!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.