Beste afslankpillen?

beste afslankpillen

De beste afslankpillen? Wat zou de wereld mooi zijn als er afslankpillen bestaan die ook echt werken. Helaas bestaat er geen werkzame afslankpil dat volgens de wet mag. Veel afslankpillen die verboden zijn, hebben ook een negatief effect op jouw gezondheid! Denk hierbij aan: hartkloppingen of veel zweten. Een afslankpil komt dan in de buurt van softdrugs.

Waarom worden afslankpillen verkocht in Nederland?

Afslanken is een tak van handel waar veel geld aan wordt verdiend. Elke website heeft een pagina met “wetenschappelijk onderzocht” erop staan. Is je dat wel eens opgevallen? Daarmee willen de verkopers de indruk geven dat ze een goed en werkzame pil verkopen. Niets is minder waar.
De meeste pillen hebben niet-werkzame stoffen erin zitten, zoals groene thee extracten of cafeïne. Hoe moeilijker de begrippen op het etiket, hoe meer je jezelf overtuigt dat het werkt.

Helaas bestaan er dus geen beste afslankpillen!

Vraag jezelf af: wat is de reden dat je een pil wil kopen?

Het willen kopen van een afslankpil maak je vanwege een speciale reden. Welke reden is dat? Wat is de reden dat je zo denkt over afslanken? Hoe zijn de eerdere afslankpogingen geweest?
Meestal zijn de ervaringen met eerdere begeleiders niet goed geweest. In vele gevallen is er gericht op het zo snel mogelijk willen afslanken in een korte tijd. Afslanken gaat dan ten koste van alles.

Weet jij dat er ook minder extreme manieren zijn om af te slanken? Body2Coach is tegen extreme diëten. Wij willen ervoor zorgen dat mensen zich fijn voelen tijdens het afslanken. Je wil niet alle lekkere snacks opgeven voor je doel. Dat hoeft ook niet.

Ben jij benieuwd geworden naar onze aanpak of wil je meer weten over dit onderwerp? Vraag dan eens een gratis kennismakingsgesprek aan. Afslanken kan zoveel beter zijn! Persoonlijk of online. Die keuze is aan jou!

  • Mijn gegevens:
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.