Wat kost een personal trainer per maand?

heeft personal training zin

Een personal trainer kan je uitstekend helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je spieren wilt vergroten of gewoon fit wilt blijven, een personal trainer kan je helpen om je doelen sneller te bereiken en op het goede spoor te blijven. Alleen, hoeveel kost een personal trainer per maand en is het de investering waard? Hier is alles wat je moet weten.

Wat is de gemiddelde prijs voor een personal trainer per maand?

De kosten van een personal trainer kunnen sterk wisselen, afhankelijk van de locatie waar je woont, ervaringsniveau van de personal trainer, de lengte van de training en hoe vaak je wil begeleid wil trainen per week. Gemiddeld kost een personal trainer in Nederland tussen de € 50 en € 100 per uur. Dit kan betekenen dat je tussen de € 200 en € 400 per maand betaalt als je twee keer per week traint. Als je kiest voor korte en krachtige effectieve lessen van 30 minuten ben je gemiddeld €25 – €35,- per halfuur kwijt. Hier bespaar je tijd, geld en haal je snel je doelen. Dertig minuten lijken kort, maar je hebt bijna geen pauze. In een sportschool neem je na elke oefening pauze. Gemiddeld trainen sporters 30 tot 40 minuten in een sportschool.

Wat is de reden dat Personal Trainers meer vragen?

Het inhuren van een personal trainer kan een investering zijn, maar het kan ook veel (levenslange) voordelen opleveren. Een personal coach/trainer bij ons heeft uitgebreide kennis van trainingstechnieken, voeding en coaching. Daarbij kan een personal trainer je helpen om je doelen sneller en veiliger te bereiken dan wanneer je het alleen zou proberen.

Bovendien brengen personal trainers veel tijd door met het voorbereiden en plannen van trainingssessies die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit betekent dat ze hun tijd en expertise op een unieke manier aanbieden en daarom hogere tarieven kunnen hanteren dan reguliere sportschoolinstructeurs.

Zijn personal trainers de investering waard?

Of een personal trainer de investering waard is, hangt af van jouw persoonlijke doelen en financiële situatie. Als je serieus bent over het behalen van jouw sport- en voedingsdoelen en bereid bent te investeren in jouw gezondheid, kan een personal trainer een uitstekende optie zijn.

Een personal trainer bij ons kan je helpen om jouw doelen sneller en efficiënter te bereiken dan wanneer je het alleen zou proberen. Bovendien kan een personal trainer je helpen om jouw vorm en techniek te verbeteren, zodat je blessures kunt voorkomen en jouw trainingssessies effectiever kunt maken. Laat staan dat je levenslange lessen meekrijgt voor training en voedingsdoelen.

Wat kun je doen om geld te besparen bij personal training?

Een investering van €100, €150 of meer per maand is niet voor iedereen weggelegd. Daarom zijn er mogelijkheden bij ons ontwikkeld om tegen een scherp tarief te trainen onder begeleiding:

  • Begeleid trainen met een klein groepje van 6 tot 7 personen
  • Groepscoaching met 6-8 personen

Samen werk je aan verschillende sport- en voedingsdoelen. Dat maakt het dat je gemiddeld tussen de €55,- en €90,- per maand kwijt bent. De hoogte van de prijs hangt af van de duur van het abonnement en hoe vaak je wil trainen onder begeleiding.

Tijd om te werken aan je doelen. Neem vrijblijvend contact op!

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.