6 voordelen van een Personal Trainer voor afvallen

personal trainer afvallen

Stel je voor dat je wil afvallen, maar je van te voren al weet dat het niet gaat lukken. Al eens gedacht aan een personal trainer voor afvallen? Doelgerichte, plezierige en fanatieke trainingen die je verder helpen. Allemaal gecombineerd met wetenschappelijke inzichten over voeding en hoe je het beste afvalt. Geen potjes, pillen en poeders! Leer hier welke voordelen een personal trainer voor jouw afvaldoelen heeft. Ook jij verdient een nieuwe aanpak waarin je jouw doelen wel bereikt!

Dit is wat een personal trainer voor afvallen doet!

Wist je dat je met een personal trainer voor afvallen ook veel sneller je doel bereikt? Alles wordt afgestemd op jouw unieke leven. De personal trainer heeft meer ervaring en kennis rondom training dan bijvoorbeeld fitnessinstructeurs. Een personal trainer verdiept zich in nieuwe trainingstechnieken en regelmatig voedingsleer. Die combinatie is succesvol gebleken voor afvallen! Zelfs voor het veilig leren trainen zonder blessures zijn personal trainers een goede investering. Wij nemen je mee in zes voordelen van een Personal trainer!

#1 Je haalt sneller je doelen

Dit heb je vast eerder gehoord. Je haalt sneller je afvaldoelen met een Personal trainer! De reden dat je sneller je doelen haalt is, omdat je je richt op de juiste onderdelen. Wij leren onze leden ontspannen door de juiste wegen in te slaan. Geen onnodige pillen of poeders, maar strategieën die werken.

Een voorbeeld is dat veel van onze leden denken dat ze afvallen door gezonder te eten. Dat is een gedachte die niet klopt. Wij hebben regelmatig veganisten begeleid met gezonde eetpatronen. Die wilden allemaal vijf of meer kilo verliezen. Door een andere kijkwijze met afvallen leerden ze allemaal resultaat te halen en te behouden!

#2 Je traint op flexibele tijden

Trainen op de tijden die jij fijn vindt. Dat klinkt bijna niet geloofwaardig, maar het is toch waar! Een personal trainer regelt ook direct een nieuwe afspraak wanneer je niet kunt. Dat is het blijven stimuleren van beweging en training! In een sportschool heb je ook de flexibiliteit om te trainen wanneer je wil. Dat kan met een personal trainer ook. Bij ons ben je ook bijvoorbeeld helemaal alleen in de ruimte met de personal trainer om te werken aan jouw afvaldoelen.

#3 Je leert écht wat afvallen is

Afvallen is meer dan bewegen en minder eten. Het is een samenspel van veel vakgebieden. Dat maakt afvallen moeilijk voor iedereen. Niet iedereen heeft dezelfde discipline om zich te houden aan strakke regels. Doorzettingsvermogen is ook deels genetisch bepaald. Wij leren onze leden dat afvallen te maken heeft met de juiste leefregels en hoe je daarin je voeding aanpast. Geef jezelf vooral veel de tijd om te werken aan je afvaldoel. Snel afvallen betekent ook sneller terugvallen. Een personal trainer bij ons leert je omgaan met deze tegenslagen, maar ook weer te strijden voor je doel!

Boek een gratis proefles t.w.v. €70,-

#4 Je hebt altijd een stok achter de deur

Gemotiveerd blijven is één van de moeilijkste punten bij afvallen. Een personal trainer voor afvallen helpt je gemotiveerd te blijven werken. Ook zijn sommige tegenslagen te voorspellen en kun je ermee rekening houden.

Daarnaast kun je alles vragen wat je wil aan de personal trainer. Een bron van motivatie op slechts een paar klikken afstand. Dat is wat personal training effectief maakt. Een slechte dag kun je altijd kwijt aan je trainer. Zelfs als je iets niet kwijt wil, dan kun je die emotie stoppen in de training zelf!

#5 De personal trainer leert je omgaan met tegenslag

Een tegenslag is niet erg. Wij merken bij onze leden dat een tegenslag iemand direct van zijn doel afhoudt. Door de juiste coaching vanuit je personal trainer kun je blijvend werken aan je afvaldoel. Zo blijf je jezelf eraan herinneren dat tegenslag bij het leven hoort. Die ontspanning leren wij onze leden, waardoor afvallen een stuk leuker wordt!

#6 Je leert verdiepingen voor je hele leven

Een sportlesje, wat voedingsadviezen en klaar is kees. Toch? Dat is wat er in sportscholen gebeurt, maar niet bij een personal trainer. De verdiepingen die je krijgt vanuit onze personal trainers kun je levenslang gebruiken. Een voorbeeld is trainingstechniek en -coördinatie. Je leert bijvoorbeeld een squat volledig veilig in te zetten en dat zul je je hele leven herinneren. Dat maakt personal training een krachtige toevoeging voor jouw leven.

Twijfel niet langer. Vrijblijvend aanmelden!

Geef ons de kans om te laten zien wat personal training voor jou kan betekenen. Meld je vrijblijvend aan via ons onderstaand formulier en ervaar wat het kan!

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.