Hoeveel kost een personal trainer?

hoeveel kost een personal trainer

Hoeveel kost een personal trainer? Dat is een vraag die regelmatig terugkomt bij ons. Je zult denken dat er een standaard bedrag is voor iedereen, maar veel personal trainers werken op maat. Dat maakt een standaard bedrag lastig. Hieronder zullen wij je meenemen in een uitleg over hoe de prijs is opgebouwd!

Hoe wordt de prijs opgebouwd?

Een personal trainer heeft een uurtarief en daarop worden pakketten samengesteld. Veel beginnende personal trainers hebben maximaal drie abonnementen. Dit loopt na jaren uit tot meerdere abonnementsvormen of strippenkaarten. In veel gevallen hebben nieuwe geïnteresseerden toch weer nieuwe wensen. Alleen, waaruit bestaat meestal een pakket of abonnement?

  • De persoonlijke training zelf in de vorm van 30 of 60 minuten
  • Coaching(sgesprekken)
  • Voedingsbegeleiding, maar bij ons bijvoorbeeld diëtetiek
  • Testen en metingen tijdens de trainingen of ernaast
  • Bewegingsanalyses om beperken (of niet) te ontdekken
  • Online begeleiding ernaast

Zo zie je dat een pakket of abonnement uit veel onderdelen kan bestaan. Bij ons geloven wij erin dat abonnementsvormen moet bestaan uit al deze onderdelen. Met leefstijlbegeleiding moet je verder kijken dan alleen je eetpatroon of hoe vaak je sport. Daar helpen wij je graag mee!

Wat kan een personal trainer?

Bij ons kan een personal trainer persoonlijke trainingen geven, maar is ook opgeleid tot een effectieve coach. Een coach die jou de juiste vragen stelt om verder te komen.

Een personal trainer is iemand die weet welke doelgerichte oplossingen gebruikt kunnen worden. Het lijkt een sportlesje, maar de kijk van een personal trainer gaat verder dan dat!

Wat veel personal trainers niet doen is het helpen bij het onderhouden van resultaten. Wij vinden dat resultaat ook vastgehouden moet worden om succesvol te zijn. Daarom waarschuwen wij mensen wel eens dat terugval voor iedereen mogelijk is. Onze personal trainers/coaches helpen jou met dit probleem!

Hoeveel kost een personal trainer?

Deze vraag blijft lastig. Een personal trainer in Apeldoorn vraagt gemiddeld tussen de €45 en de €75,- per uur. De meeste beginnende personal trainers willen wel eens €45,- per uur vragen, maar dan is de kwaliteit ook minder. Dat is hetzelfde met andere diensten. Hoe goedkoper je kiest, hoe minder kwaliteit je krijgt. De personal trainer kan dan niet extraatjes voor je doen, omdat hij/zij onderaan de marktprijs zit. Geen apps, geen goede voedingsbegeleiding, geen trainingsschema’s erbij, enzovoorts.

Onze prijs is lastig concreet te benoemen, omdat wij wisselende prijzen hebben. Wij hebben meer dan tientallen ingangen voor verschillende doelen. Ons transfomatiepakket is bijvoorbeeld 12 weken lang en met een aangepaste prijs. Hier leer je alle onderdelen van personal training kennen!

Wil je weten wat personal training bij ons kost?

Vul dan eens ons onderstaand formulier in. Dan helpen wij je verder als wij je doelen ook kennen!

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.