Personal Trainer die bij jou past

personal trainer

Ontdek een wereld van grenzeloze mogelijkheden met een persoonlijke coach en trainer die je doelen echt tot leven brengt! Bij ons vind je niet zomaar een personal trainer, maar een ware motivator die jouw succes als prioriteit ziet. We bieden eerlijke feedback over de stortvloed aan gezondheidsadviezen die er zijn. Verwacht begeleiding op maat op het gebied van training, voeding en leefstijl. Het is hoog tijd om jouw passie voor voeding en beweging opnieuw te ontdekken en te omarmen. Geloof ons, een nieuwe wereld vol voldoening en plezier wacht op jou!

De personal trainer die jouw doelen écht ziet

Wij bieden geen ‘sportlesjes’ aan, maar kijken naar jou en jouw doelen. Alle trainingen worden op maat gemaakt op basis van jouw blessures en/of wensen. Niet één les is hetzelfde en dat maken de trainingen bij ons zo leuk! Je kunt zelfs alles eten wat je wil!

Hoe jij jouw doelen gaat halen met onze hulp

Gevarieerde trainingen onder begeleiding zijn leuk, maar daarmee haal jij jouw doelen nog niet. Door een juiste combinatie van trainen en aangepaste voedingsadviezen zul je al een goede start maken. Met onze expertise in eetgedrag, afvallen en voeding bij sport zul je nog verder komen in je doelen dan ooit tevoren!

Een personal trainer is helemaal niet duur

Een onbeperkt abonnement bij een sportschool met fitnessbegeleiding is snel €40,- per maand. Wist je dat 40% betaalt voor een jaarabonnement en dan nooit komt? Je betaalt dan €480,- en dan heb je nog niets gehaald aan doelen. Met een personal trainer haal je sneller je doelen en krijg je levenslange lessen mee!

Wat je bij ons niet hoef te verwachten

Wat wij niet doen is jou een standaard weekmenu geven met een bepaalde hoeveelheid kilocalorieën. Of dat wij jou elke dag alle kilocalorieën laten tellen. Dat heb je vast en zeker al meerdere keren geprobeerd. Wij zoeken wat bij jou past!

Wil je weten hoe wij jou verder kunnen helpen? Maak een afspraak!

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.