Wat leuk dat je opzoek bent naar de kosten van een Personal Trainer! Dat beteken dat je hebt gekozen voor jezelf en jouw eigen (sport)doelen! Weet jij eigenlijk wat een Personal Trainer doet?

Personal Trainer: waarom niet?

kosten personal trainer

Een Personal Trainer is iemand die alles afstemt op jouw wensen en doelen. In ons geval gaat het om onze specialiteiten: afslanken, krachtsport, diabetes en/of obesitas.
Jouw doel is belangrijk, want anders zocht jij niet naar de kosten van een Personal Trainer! Je kunt met een Personal Trainer altijd ervoor kiezen om met sporten en voeding tegelijkertijd bezig te gaan. Bij ons kun je zelfs volledige begeleiding krijgen in leefstijlveranderingen!

Wil je toch liever online? Dan is dat ook mogelijk! Via onze beveiligde verbindingen kun jij met een gerust hart aan de slag met jouw sport- en/of voedingsdoelen.

Kosten Personal Trainer

Om de kosten te achterhalen is het belangrijk voor een Personal Trainer om te weten welke richting je graag op wil. Daarom vragen wij slechts 20 seconden van je tijd om het onderstaand formulier in te vullen:

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.