fitness in apeldoorn

Ben je al langer op zoek naar fitness in Apeldoorn? Heb jij ooit wel eens gewerkt met een personal trainer? Dit is een persoonlijk begeleidingsvorm dat je verder  laat komen dan ooit tevoren!

Persoonlijke begeleiding met fitness

Fitness is doelgericht, maar niet motiverend. Met een personal trainer leer je sneller en gemotiveerd naar je doelen te werken. Hoe vaak ben jij wel niet opnieuw begonnen in een sportschool? Een bekend probleem die wij verhelpen.

Persoonlijke begeleiding betekent dat je traint in groepen of privé. Die keuze is aan jou. De persoonlijke tips helpen jouw trainingstechniek van oefeningen vooruit of juist dat je werkt aan jouw eigen eetpatroon. Met onze expertise leren wij je alles uit je doel te halen.

Deze doelen werken wij graag mee!

De meeste fitness doelen zijn bij ons welkom. Onze specialiteiten zijn:

  • Afvallen
  • Obesitas
  • Krachtsport
  • (Sport-)voedingsdoelen

Voeding bij fitness doelen!

In combinatie met een eigen diëtist helpen wij veel van onze cliënten met hun eetpatroon. De professionele samenwerking zorgt ervoor dat er snel wordt geschakeld.

Bij ons krijg je geen afvalshakes, afvalpillen of extreme diëten. Je leert omgaan met alle producten uit de supermarkt! Geen aparte maaltijden maken voor jezelf en je gezin. Tijd voor een realistische aanpak!

Fitness en krachtdoelen

Meer gespierd of sterker worden is haalbaar. De juiste begeleiding ligt in de juiste dosering, trainingstechnieken en voeding. Bij onze begeleiding leer je meer zelfstandig worden in krachttraining.

Of ben je op zoek naar begeleiding in het verlagen van je vetpercentage? Dan zit je bij ons aan het goede adres!

Groepsfitness in Apeldoorn

fitness apeldoorn

Bij personal training denken veel mensen aan hoge kosten. Tegenwoordig zijn groepstrainingen een echte aanrader! Met maximaal 6 tot 7 personen aan de slag met een personal trainer. De groepen zijn klein om persoonlijke begeleiding te garanderen.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.