small group training apeldoorn

Vind jij het saai om alsmaar in je eentje te trainen, maar wil jij wel af van die overtollige kilo’s? Of droom je al jaren van een droomlichaam, maar vind jij personal training te duur? Je bent niet de enige en daarom is trainen in kleine groepen zo populair! Wanneer je kiest voor small group training in Apeldoorn, train je met een personal trainer, maar dan voor een extra scherpe prijs. Aan de kwaliteit wordt niet ingeboet. Onze specialisten coachen, leggen oefeningen uit en motiveren je om jouw gezondheid naar het allerhoogste niveau te tillen!

Small group training en persoonlijke aandacht gaan samen

Small Group Training is een groepstraining, waarbij je traint in een groep met maximaal zeven andere personen. Uniek aan deze groepstraining is de persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Grenzen verleggen en doelen bereiken! Maar er is meer:

 • Je traint met een groep, maar wel met persoonlijke aandacht;
 • Flexibele trainingstijden; maandag- t/m vrijdagavond
 • Voedingsschema op maat (dagmenu);
 • Toegang tot onze moderne gezondheidsapp;
 • Gemakkelijk aan- en afmelden voor trainingen via onze app;
 • Je kunt kiezen uit een 3, 6, 12 of 24 maanden abonnement;
 • Optioneel: coachmodules voor voeding of andere onderdelen van een gezonde leefstijl;
 • Het doorzettingsvermogen van andere deelnemers motiveert jou om het allerbeste uit jezelf te halen.

Een fitness groepstraining? Dat verveelt nooit!

Elke training start met een warming-up om je spieren los te maken. Wie van variatie houdt, zit met deze small group training in Apeldoorn 100% goed. De training zit vol met krachtoefeningen, cardio met accessoires en beweegvormen. Je werkt niet alleen aan je kracht, maar ook je conditie en flexibiliteit krijgen een boost. Het trainen in een groep zorgt voor nog meer motivatie!

De eerste small group training begint bij ons altijd met testen en meten. We kijken naar je lichaamssamenstelling en beoordelen je vaardigheden. Zo weten we zeker dat we op een verantwoorde manier aan de slag gaan.

Nieuwgierig naar privétraining van onze personal trainer in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact op

Met onze app weet je waar je aan toe bent!

Je aan- en afmelden voor een small group training doe je eenvoudig via onze app. Op deze manier weten wij hoeveel personen meedoen met een training. Kun je een dag echt niet? Met de app zie je welke trainingsmomenten wel vrij zijn. Overige relevante informatie ontvang je tijdig via de mail. Zo mis je niets.

Jouw investering

Wij bieden verschillende abonnementsvormen aan voor groepstrainingen. Je kunt kiezen tussen 24, 12, 6 en 3 maanden met 1x of 2x per week training. Hieronder de vanaf prijs waar je aan kunt denken:

 • 1x per week = vanaf €45,50 per maand
 • 2x per week = vanaf €72,80 per maand (20% korting op de lesprijs)

Hoe vaker je gaat, hoe meer korting je krijgt!

Meld je eenvoudig aan!

Wil jij op een verantwoorde manier werken aan jouw gezondheid? Mooi, klik direct op onderstaande knop en maak kennis met onze coaches en trainers. Wil je een keer sfeer proeven bij onze small group training in Apeldoorn? Doe gerust eens vrijblijvend mee.

Ben jij klaar om de kracht van ons team te ervaren? Bel dan naar 06 – 488 40 976 of vul onderstaand contactformulier in. Tot snel!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.