afvalcoach online

Herken je dat? Je bent nu voor de zoveelste keer bezig met afvallen, maar elke keer val je terug in je oude gewoontes? Nu zoek je een afvalcoach online, maar wie is de juiste coach? Laat ik mijzelf hieronder voorstellen!

Freek Verbeet - dé afvalcoach online

Mijn naam is Freek Verbeet! Op een leeftijd van 14 jaar heb ik zelf obesitas gehad. In 1,5 jaar ben ik 50 kilogram verloren en heb dit nu meer dan 15 jaar volgehouden. Niet veel later heb ik mijn volledige carrière en HBO studies Sport, Gezondheid & management en Voeding & Diëtetiek ingericht op het helpen van mensen met dezelfde doelen. Al jaren specialiseer ik mijzelf op obesitas en krachtsport. Mijn grootste passie is het helpen van mensen met obesitas en afvaldoelen.

Wat kan ik voor jou doen met online coaching?

Online coaching is helemaal in! Ik begrijp dat ook, omdat je op een afstand veel kunt doen met coaching. Een coach is een gids en ik kan die gids voor je zijn tijdens je afvaldoel. Hieronder zie je wat je krijgt tijdens mijn online coachtraject:

  • Wekelijks, tweewekelijks of maandelijkse coachsessies via beeldbellen
  • Eetpatroon op maat
  • Trainingsschema/beweegschema op maat
  • Toegang tot de Body2Coach training- en voedingsapp
  • Online kun je alle vragen stellen die je wil
  • Ontwikkelingsopdrachten voor motivatie en motivatie

Bij mij is het doel om jou gezond gedrag aan te leren en dit te laten volhouden. De coachsessies zijn belangrijk om je de belangrijkste stappen te laten zien. Op basis van verschillende ‘bewezen’ modellen zul je gecoacht worden.

Wat maakt mij anders dan andere online coaches?

Niet alleen heb ik gespecialiseerd in obesitas en afvallen, maar heb ik het ook zelf meegemaakt. Je hebt waarschijnlijk veel geprobeerd en met Body2Coach help ik wekelijks zulke cliënten. Cliënten die hopeloos vast blijven zitten in hun doelen en niet weten hoe ze verder moeten gaan. Het herhalen van oude manieren helpt je niet vooruit. Dat zie je toch veel gebeuren. In zulke situaties kun je veel stappen ondernemen, maar daarin kan ik jouw gids zijn!

Twijfel je nog? Neem vrijblijvend contact op.

Twijfel is niet erg! Je hebt mij nog nooit gesproken en dan begrijp ik jouw twijfel! Alleen, dat kan veranderen door één vrijblijvend kennismakingsgesprek! Zie ik je snel?

  • Mijn gegevens: