Freek Verbeet

Body2Coach Apeldoorn

Over mij

Freek Verbeet
Hoofdtrainer & Obesitasspecialist

Freek Verbeet

"Wij halen al het extreme diëten en lijnen uit je systeem!"

Introductie

Eigenaar Body2Coach

Freek loopt al mee sinds zijn 17e levensjaar in de fitnessbranche. Hierdoor heeft hij jarenlange ervaring opgebouwd hoe je mensen kunt begeleiden. Vervolgens heeft hij door zijn HBO Sport, Gezondheid en Management studie een manager-baan bemachtigd in een sportcentrum. Deze functie heeft Freek gehad, totdat hij zijn eigen bedrijf heeft opgestart.

In 2014 heeft Freek Body2Coach opgericht en in 2018 is Body2Coach verhuisd naar de Laan van de Ram 23B in Apeldoorn-Noord!
Naast zijn functie als ondernemer blijft Freek ook student, omdat hij een tweede HBO studie is gestart (Voeding en Diëtetiek). Na jarenlange ervaring in de voedingswereld werd het tijd voor Freek om de diepgaandere theorieën te leren omtrent voedingsleer. Zoals Freek altijd zegt: “het proces naar je mond is belangrijker dan het proces in je mond en verder” en hier doelt hij op het afslanken. Het proces naar de mond toe heeft Freek jarenlang aan gewerkt, maar nu werd het tijd voor de rest.

Daarnaast traint Freek zelf al vanaf zijn 14e levensjaar met zware gewichten. Dat is zijn tweede passie naast het begeleiden van obese mensen.

Gratis intakegesprek

Even voorstellen

Body2Coach

begin vandaag - met gezonder leven