Leefstijl is een populair onderwerp. Niet iedereen werkt op dezelfde wijze als het gaat om leefstijlbegeleiding. Weet jij wat leefstijlbegeleiding precies inhoudt en wat je kunt verwachten?

Leefstijl en begeleiding

Onder dit onderwerp vallen een aantal onderdelen: (1) sport, (2) voeding, (3) stress & ontspanning, (4) beweging en (5) slaap! Deze vijf onderdelen zijn de belangrijkste onderwerpen waarmee je aan de slag gaat. Je hebt daarna twee keuzes in begeleiding met leefstijl: (1) persoonlijk of (2) in groepsverband. Toch twijfelen er veel mensen over welke keuze het beste bij hen past. Die twijfeling hopen wij nu weg te nemen!

Leefstijlbegeleiding: de persoonlijke manier

leefstijl

Een persoonlijke coach helpt jou tot waar jij wil komen. Het is goed dat je aan jezelf denkt en wil werken. Dat zullen onze coaches ook altijd tegen je blijven zeggen. Je hebt een eigen speciale reden waarom je graag wil werken aan jezelf. Bij persoonlijke begeleiding wordt alles afgestemd op jouw doelen en leven.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Kennismaken is gratis

Jij hebt een eigen leven en dat maakt leefstijlbegeleiding moeilijk. Daarom is het belangrijk dat jij met jouw persoonlijke coach leert kennismaken. Als jij onderstaand formulier invult, dan krijg jij de informatie die jij nodig hebt om bepaalde keuzes te maken. Alles is geheel zonder verplichtingen!

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.