Wat gaaf dat jij opzoek bent naar een oplossing voor jouw overtollige kilo’s en graag wil afvallen. Het heeft lef nodig om aan te geven dat je soms hulp nodig hebt bij het afslanken en dat is niet erg! Een afslankdoel kan veel emoties losmaken en heeft veel sturing nodig van een begeleider.

Wat is afvallen bij ons?

afvallen

Onze werkwijze is gebaseerd op een wijze dat je in principe alles mag eten wat je wil. Wij leren je meer omgaan met bepaalde keuzes die je maakt op welk moment. Elk (eet)moment wordt nagelopen en vervolgens een oplossing voor bedacht in samenwerking met jou! Wij werken verder met het volgende:

  • Voedingsschema op maat
  • Telefoonapplicatie
  • Indien nodig: trainingsmomenten
  • Voedings- en coachgesprekken
  • Online begeleiding naast het contactmoment (Whatsapp/e-mail)

Iedereen is uniek en zo proberen wij jou ook te behandelen als het gaat om jouw afslankdoel.

Welke oplossingen bieden wij?

Om met afslanken bezig te gaan kun je kiezen uit:

Bij Personal Training train je in je eentje en worden alle oplossingen gericht op jouw situatie.
Daarnaast heb je Small Group Training waar je traint met maximaal 8 personen in een groep. Daarbij kun je kiezen voor gratis begeleiding met voeding. De begeleiding met voeding is anders ingedeeld dan bij Personal Training.
Als laatste heb je Voedingsconsulten, waarin je alles richt op jouw voeding. Bij afslanken is voeding nummer één waar het om draait, maar kan sport een ondersteuning bieden!

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Het kan zijn dat je al meer interesse hebt gekregen voor onze werkwijze. Daar zijn wij blij om en daarom nodig wij jou graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek!