Voedingscoach in Apeldoorn

voedingscoach

Gezond leren eten is lastig als je niet weet wat je moet doen. Laat staan dat je niet automatisch afvalt als je gezond eet. Tijd om een voedingscoach in Apeldoorn in te schakelen die gespecialiseerd is in afslanken en eetgedrag!

Body2Coach - de plek voor jouw voedingscoach

Duurzaam leren afvallen en minder extreem

Onze aanpak is gericht op duurzaam resultaat met afvallen en vooral het extreme uit diëten halen. Wat wij doen is dat wij helpen met alle basis in een eetpatroon goed zetten. Daar maken wij geen onderscheid tussen ‘gezond’ en ‘ongezond’. Je kunt bij ons alles eten wat je wil, maar zul je meer nadruk leggen op het vasthouden van voedingsrichtlijnen.

Vervolgens kijken wij samen naar moeilijke momenten en welke prikkels ervoor zorgen dat je meer eet dan je wil. Je kent ongetwijfeld al veel diëten en wij zullen jouw partner zijn die ervoor zorgt dat je jouw doel haalt en vasthoudt!

Daarbij helpen wij ook met allergieën en intoleranties rondom je voeding!

Klaarstomen voor een (fitness) fotoshoot? Wij staan klaar!

Een (fitness) fotoshoot is spannend, maar ook een flinke uitdaging met voeding. Daarbij zijn kleine details belangrijk en pas je verschillende voedingsstrategieën toe. Hier moet je denken aan: cyclus van aankomen in spiermassa, afvallen en vervolgens droger worden voor een fotoshoot.

Meld je aan voor een gratis kennismaking en ervaar wat wij voor jou kunnen doen!

Chat met ons

Dit vinden de klanten van ons!

Een voedingscoach in Apeldoorn die écht werkt

Wij draaien niet om de feiten heen. Als je geen resultaat haalt, dan heeft dat een reden. Dit kan medicatie zijn, toch teveel eten op een dag of vele andere redenen. Aankomen in spiermassa is bijvoorbeeld bij ons geen reden om niet af te vallen. Daarom leren wij jou wat écht resultaten brengt en hoe je al het extreme haalt uit je diëten. Geen poeders of pillen, maar werken met alle voedingsmiddelen in de supermarkt.

Ja, wij houden rekening met je gezin of huishouden. Geen aparte maaltijden klaarmaken, maar mee-eten wat de pot schaft.

De populaire diëten schieten als paddenstoelen uit de grond. Daar werken wij niet mee, omdat wij en de wetenschap ervan overtuigd zijn dat er niet één ‘perfecte’ dieet is.

Wij helpen jou minder extreem te diëten

Diëten is niet meer weg te denken uit ons leven. Het probleem is alleen dat diëten te extreem worden ingezet. Je houdt vaak het dieet niet vol, omdat je producten niet mag eten. Bij ons is dat volledig anders. Je mag alles eten en niemand hoeft verplicht mee te doen. Wij helpen je mee in de strijd met jouw voedingsdoel op een unieke wijze!

Wat gaan wij zéker voor jou doen?

Wij vinden jouw situatie belangrijk en daarom zullen wij altijd starten met een kennismakingsgesprek. Na het kennismaken nemen wij de volgende stappen:

Stap 1 - Digitaal intakeformulier

digitaal intakeformulier met voedingscoach in apeldoorn

Stap 2 - Eetpatroon op maat

Voedingsschema op maat met voedingscoach in apeldoorn

Stap 3 - Start met jouw voedingsconsulten

Voedingsconsult - voedingscoach in apeldoorn

Wat je van ons allemaal krijgt!

Bij ons geen basistraject, maar direct goed aan de slag met jouw doelen. Jouw doelen hebben dat verdiend. Dit krijg je met onze begeleiding:

 • Wekelijks of maandelijks voedingsconsulten
 • Eetpatroon op maat
 • Aanpassingen aan het eetpatroon waar nodig
 • Variatielijsten en -tabellen
 • Eigen toegewezen voedingscoach
 • Leer jouw knelpunten ontdekken
 • Toegang tot onze Vytal-app met veel keuze in recepten
 • Hulp bij voedingsallergieën en/of intoleranties
 • Alle vragen die je maar kunt stellen!

Met onze hulp ga je eindelijk je doelen bereiken!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Maak kennis!

Twijfel niet langer en neem contact op met één van onze voedingscoaches in Apeldoorn! Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op!

Wil je toch training erbij? Neem dan eens een kijkje bij onze Personal training

 • Mijn gegevens:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.