Ledenvragen

Ja, met abonnementen hebben wij een maand opzegtermijn. Voor intropakketten (transformatiepakket) hebben wij geen opzegtermijn. Als je 5 januari 2024 opzegt, is je abonnement 5 februari 2024 afgelopen.

Een credit blijft bij ons geldig voor 4 maanden. De oudste credit wordt altijd het eerst gebruikt. Onze gebruikelijke credituitgifte gebeurt per week, maar met een intropakket (bijv. transformatiepakket) kun je ineens een X aantal credits van ons krijgen. Je kunt je credits inzien bij de Virtuagym-app onder het tabblad ‘IK’.

Wij maken een onderscheid tussen een trainer en een coach. Een trainer adviseert en geeft een persoonlijke training op maat door de notities van de coach. Bij ons heb je altijd één coach die je gidst, maar kunnen trainers soms afwisselen. Denk aan de vakanties of bij ziekte.

Bij de Small Group Training en POWER Training wisselen wij minimaal af, maar het gebeurt wel.

Een wisseling heb je een ‘downgrade’ en een ‘upgrade’. Bij een downgrade verlaag je jouw abonnement en bij een upgrade verhoog je het abonnement. Een downgrade kun je gebruiken wanneer het abonnement de afgesproken periode voorbij is en zal het een maand later ingaan. Een upgrade kun je tussentijds doen en zal ook een maand later ingaan, tenzij anders afgesproken.

Je hebt een handdoek, bidon, sportkleding en binnen-schoenen nodig om bij ons te komen trainen.