Ben jij iemand die zichzelf graag uitdaagt met sporten en voeding? Wil jij jouw vetpercentage omlaag brengen en je spiermassa omhoog krijgen? Kies dan voor de Personal Body Challenge van Body2Coach in Apeldoorn! In slechts 12 weken tijd geven we jou een boost op het gebied van sport en voeding. Zo werken we naar een gezond eindresultaat!

Meer kracht opbouwen en je vetpercentage omlaag brengen!

Tijdens de Personal Body Challenge van 12 weken bespreken we je doelen, krijg je een eetpatroon op maat en helpt jouw persoonlijke begeleider je met de krachttraining en/of hartslagtraining. Met onze kennis en jouw gezonde eetpatroon ga je aan de slag om je vetpercentage te verlagen of bijvoorbeeld meer kracht op te bouwen.

Voor iedereen die:

  • Zijn/haar vetpercentage wil verlagen;
  • Meer kracht en/of fitheid wil ontwikkelen;
  • Gebruik wil maken van sport en voedingsadviezen;
  • Serieus aan de slag wil met persoonlijke eetpatronen;
  • Doelgericht wil werken aan doelen met een specialistisch team.

Wil je sterker worden en minder vet op je lichaam? Ga dan direct aan de slag met de Personal Body Challenge!

Hoe je vetpercentage verlagen? Kies voor Body2Coach!

Ons specialistisch team wordt geleid door personal trainer Freek Verbeet. Met zijn jarenlange praktijkervaring, opleidingen en deskundigheid in voeding ga jij doelgericht aan de slag met het verlagen van jouw vetpercentage en fysiek sterker worden. Weet jij van aanpakken en geef jij nooit op? Dan zit je bij de Personal Body Challenge goed!

Vetpercentage verlagen, Alfons Stoltenberg deed het al!

vetpercentage verlagen

“Samen met Freek heb ik een volledig programma uitgevoerd. Dit was 9 weken vol aan de slag met een speciaal eetpatroon en dan 3 weken adviezen om alles bij te houden. Dit programma is mij echt bijgebleven, omdat je aan Freek echt alles kunt vragen over voeding. Door slimme technieken heeft hij mijn voeding aangepast en trainingsadviezen gegeven voor naast de persoonlijke begeleiding.’’

Ga direct aan de slag met de personal Body Challenge

Wil jij af van die overtollige kilo’s of wil je juist sterker worden? Meld je dan direct aan voor de Personal Body Challenge! Vul onderstaand contactformulier in of bel naar Freek: 06 – 488 40 976

Vraag alle informatie aan!

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.