SPORTSCHOOL APELDOORN?

Je zoekt een sportschool in Apeldoorn, want je wil graag een sport- of afslankdoel behalen? In veel gevallen start je met een doel en je merkt dat je snel weer terugvalt in je oude gewoontes. Ben jij daar ook klaar mee?

Heel goed!

Daarop hebben wij iets bedacht: sporten met een personal trainer in onze sportschool Apeldoorn!

VARIATIE, VARIATIE EN NOG MEER VARIATIE

In onze sportschool in Apeldoorn bieden wij veel verschillende soorten trainingen aan. Denk aan cardio, krachtoefeningen, ademhalingsoefeningen en beweegvormen met intensiteit. Ook is er de mogelijkheid om te trainen in de buitenlucht. Regelmatig dagen we je uit met een coopertest of testen we jouw maximale kracht. Over het volgen van jouw resultaten hoef je je geen zorgen te maken. Bij elke oefening en test wordt jouw vooruitgang nauwkeurig bijgehouden door ons digitale systeem. Makkelijk toch?

EN VOEDING DAN?

Dat is geen enkel probleem bij ons, want wij hebben de experts die jou verder kunnen helpen! Wij nemen jouw eetpatroon samen door en kijken naar je relatie met eten. Daarbij krijg je van onze experts ook een eetschema op maat!

COACHING

Coaching is bij ons samen met personal training. De coachgesprekken zorgen ervoor dat je nieuwe gewoontes weet vol te houden. Wij gebruiken onderbouwde coachtechnieken. Tijdens de gesprekken hebben wij het met jou over verschillende leefstijlonderdelen! Vervolgens geven wij je passende adviezen op het gebied van voeding, bewegen, stress, slapen en sport. Met deze adviezen kun jij thuis aan de slag! Samen voorkomen wij zo dat je terugvalt in oude gewoontes.

KLAAR VOOR DE START?

Goedzo! Wij ook!

Nieuwsgierig en vol met vragen? Stel ze gerust, want wij bijten niet. Maak via onderstaande knop kennis met ons.

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.