Wij starten onze eerste groep bij minimaal 4 personen. Meld je snel aan!

FITNESS VOOR OUDEREN IN APELDOORN

Wil jij trainen, maar vind je weinig uitdaging in revalidatietrainingen of andere trainingen? Bij ons ga je volledig werken aan je sportdoelen. De groep zal bestaan uit maximaal 6 personen van 60 jaar en ouder! Zo blijf jij fit met ons 60FIT programma! Een programma dat plaatsvindt tijdens onze daluren! 

‘GEWONE’ LESSEN KENNEN WIJ NIET

sporten voor ouderen

Ons 60FIT programma van Body2Coach in Apeldoorn is meer dan gewoon een groepsles. Met onze persoonlijke begeleiding train je meer op maat. Bij ‘sporten voor ouderen‘ denken veel mensen aan gemakkelijke trainingen. In onze 60FIT groep zul jij worden uitgedaagd door onze trainers. En zorgen wij voor een kopje koffie achteraf!

WAT MAAKT DIT ANDERS DAN GYMNASTIEK VOOR OUDEREN?

In onze sportstudio bieden wij vele soorten (fanatieke) trainingen op maat aan. Hierbij kun je denken aan hartslagtrainingen, spierversterkende oefeningen en oefeningen die je beter leren bewegen. Zelfs dagen wij je regelmatig uit met sporttesten, zodat je weet wat je vooruitgang is! En dat alles onder leiding van een professionele personal trainer!

Fijn dat het allemaal uitgedacht is toch?

EN VOEDING DAN?

fitness voor ouderenMocht je interesse hebben in voedingsadviezen naast het sporten, dan staan onze voedingsdeskundigen voor je klaar. Met voedingsadviezen geven wij vooral advies op basis van niet-medische voedingsdoelen. Een voedingsdoel heeft een persoonlijke aanpak nodig. Daarom is coaching een aanrader!

COACHING

ouderen sporten

Coaching gaat bij ons samen met voedingsdoelen. Hier neemt jouw persoonlijke coach jou mee in jouw eigen voedingsadviezen. De coach zal met jou samen kijken waar jij het meeste moeite mee hebt. Samen bepaal je hoe je dit kunt aanpassen!

DE TIJDEN VAN ONZE DALUREN & KORTING

Onze daluren vinden plaats tussen 12:00 en 14:00. Een groepstraining duurt 45 minuten, maar zullen wij ook een kwartier vrijmaken voor een kopje koffie, waardoor het totaal een uur wordt.

Wij rekenen een korting, omdat je tijdens onze daluren kunt trainen.

Onze eerste groep zal een extra korting krijgen voor 6 maanden!

KLAAR VOOR DE START?

Mooi, wij ook! .

Nieuwsgierig en vol met vragen? Stel ze gerust, want wij bijten niet. Neem via het onderstaande formulier contact met ons.

Ben je meer van privé-trainingen? Dan bieden wij dit ook aan via Personal Training!

Vraag je informatie aan!