Wat tof dat je net moeder bent geworden of alweer wat jaartjes ervaring hebt! Welkom op onze pagina, waarin wij uitleggen dat sport, lekker in vel zitten (mentaal en lichamelijk), gezonder eten belangrijk is en een oplossing voor jou! Je hebt als moeder veel te voortduren als het gaat om minder slaapmomenten, meer verantwoordelijkheden en soms lastige te dagplanningen.

Wij begrijpen jou volkomen en willen jou daarom iets aanbieden om de pijn te verzachten: Small Group Training. Een plek waar er tijd is voor jou! Dat verdien je tenslotte!

Wat is een Small Group Training en wat krijg je?

Small Group Training: speciaal voor moeders! 1

Hier train je op één van onze twee ochtenden (maandag en zaterdag) met een groep van maximaal 8 personen. In die les wordt er nadruk gelegd op:

  • Bekkenbodemspier versterken
  • Rompstijfheid verbeteren
  • Meer energie
  • Strakker in je vel zitten

Hier kun je kiezen uit één of twee keer per week trainen én je krijgt een gratis voedingsschema op maat van ons erbij. Bij dit voedingsschema krijg je online begeleiding of kun je een coachmodule erbij kiezen!

Je bent uiteraard welkom bij al onze andere Small Group lessen (elke avond door de weeks), maar op deze ochtenden ben je verzekerd van meerdere lotgenoten! De keuze is dan aan jou!

Gratis proefles?

Een advies is altijd om een gratis proefles te proberen, zodat je weet wat een Small Group Training voor jou kan doen. Een vrijblijvende kennismakingsgesprek is altijd mogelijk!

Ben je benieuwd geraakt naar onze Small Group Training? Neem dan eens contact op voor meer informatie!