Afvallen onder begeleiding in Apeldoorn

afvallen onder begeleiding

Je herkent het probleem vast dat je elke keer een dieet probeert en afvalt. Vervolgens weer terugvalt in oude gewoontes en aankomt. Een cirkel waar je graag uit wil. Daar hebben wij de juiste aanpak voor ontwikkeld. Leer volhouden met ons unieke vorm van coaching!

Afvallen onder begeleiding

Coaching bij afvallen is belangrijk, omdat je leert gezonde leefgewoontes te ontwikkelen en vast te houden. Veel mensen hebben moeite om af te vallen en gewicht te verliezen op een duurzame manier. Juist kan coaching helpen deze uitdaging aan te gaan!

Je krijgt inzicht in de achterliggende redenen van ongezonde eetgewoontes of -gedrag. Daarnaast leer je de ongezonde gewoontes aan te passen. Zo geeft je coach praktische tips en aanbevelingen om gewichtslies te versnellen en vast te houden. Bovendien motiveert en steunt de coach jou in jouw doelen!

Stop met het inzetten van extreme diëten

Diëten is niet meer weg te denken uit ons leven. Wij geven je 4 redenen waarom extreme diëten niet werken:

 1. Ongezonde eetgewoonten: extreem diëten betekent dat je grote en stevige veranderingen maak in je eetgewoonten. Denk aan het verminderen van je calorie-inname en het uitsluiten van bepaalde voedingsmiddelen. Dit leidt vaak ongezonde eetgewoonten en een verstoorde relatie met eten.
 2. Te weinig calorieën: je calorie-inname is vaak te laag om je dagelijkse energiebehoefte te halen. Dit kan leiden tot vermoeidheid, verlies van spiermassa en andere gezondheidsproblemen. Je wil afslanken om gezonder te worden, niet om ongezonder te worden.
 3. Jojo-effect: het is geen onbekend probleem dat mensen gewicht verliezen en dan weer terugkeren naar het oude gewicht. Zelfs hoger dan ooit. Dit wordt het jojo-effect genoemd. Door extreme diëten wordt dit alleen maar erger.
 4. Mentale impact: wist je dat extreme diëten een negatieve invloed hebben op je zelfbeeld en zelfs kunnen leiden tot eetstoornissen? Nog een reden om gezonder en duurzamer te leren afvallen.

Hoe ziet onze begeleiding eruit?

Bij ons kun je kiezen voor een aanpak met alleen voedingsconsulten of gecombineerd met personal training. Beide begeleidingsvormen zijn erop gericht om jou te helpen met jouw afvaldoel! Hieronder zie je de stappen weergegeven:

Stap 1 - Digitaal intakeformulier

intakeformulier afvallen onder begeleiding

Stap 2 - Eetpatroon op maat

voedingsschema op maat - afvallen onder begeleiding

Stap 3 - Start persoonlijke trainingen

personal training stap 3 - afvallen onder begeleiding

Je begint met een kennismakingsgesprek, waarin wij vervolgens een startmail sturen. In deze startmail staan digitale intakeformulieren. Nadat je de intakeformulieren hebt ingevuld, gaan wij aan de slag met jouw eetpatroon op maat. Bij het eetpatroon op maat ontvang je een persoonlijke e-mail met uitleg. Een eerste afspraak wordt dan gepland om te beginnen met trainen en/of jouw eetpatroon op maat verder toe te lichten.

Dit krijg je van ons!

Afvallen onder begeleiding is intensief. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding en toegang tot de volgende onderdelen:

 • Wekelijkse of maandelijkse coachgesprekken voor voeding
 • Een eigen persoonlijke coach toegewezen
 • Eetpatroon op maat
 • Wekelijkse persoonlijke trainingen (optioneel)
 • Toegang tot onze voeding- en trainingsapps
 • Online begeleiding ernaast

Leer met een andere weg jouw doelen te bereiken. Daarom is onze motto ook: “Beweeg naar iets nieuws, dát geeft je de resultaten”.

Zo werken wij met afvallen onder begeleiding

Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding in de vorm van:

Voedingsconsulten

 • 1x per week
 • 1x per 2 weken
 • 1x per 3 weken
 • 1x per 4 weken

Personal Training

 • Wekelijks 1x, 2x of 3x trainen

De keuze is aan jou hoe jij wil afvallen onder begeleiding en hoe jij het liefst aan de slag gaat. Wij adviseren wel een combinatie te maken, maar het is niet verplicht.

Geïnteresseerd, maar twijfel je? Plan een kennismaking in!

Twijfels nemen wij graag weg. Plan daarom een gratis kennismakingsgesprek in via het onderstaand formulier:

 • Mijn gegevens:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.