Week 9: Coachgesprek op maat

freek coachend 1050x550

Je bent alweer acht weken bezig met onze begeleiding. Wij gaan er vanuit dat je de afgelopen acht weken veel hebt geleerd over hoe je gezonder moet leven. Of hoe jij je krachtdoel kunt behalen. Toch is het weer tijd om een coachgesprek te houden met jouw eigen coach. Hieronder staat belangrijke informatie om aan de slag te gaan met dit coachgesprek

Jouw derde coachgesprek

Hieronder legt Leandro uit wat je moet doen om voor je coachmoment voor te bereiden:

Een uitgebreide voorbereiding voor het coachgesprek! Heel belangrijk om de weken na te lopen en te bekijken wat beter kan. Wij gaan er vanuit dat onze cliënten zelfstandig veel kunnen oplossen, maar wij de gids zijn om het bij te sturen.

Een keukenrol die jou verder helpt!

Ben jij bezig met een gezondheidsdoel? Heb jij wel eens gehoord van deze keukenrol metafoor? Nee? Kijk dan snel naar onze uitlegvideo!

Het is belangrijk om jezelf moed toe te spreken wanneer je bezig bent met je gezondheid. Deze keukenrolmetafoor ga je nooit meer vergeten!

Een tip voor jou als krachtsporter

De keukenrolmetafoor kan ook andersom werken. In het begin zie je vooruitgang nauwelijks in spierkracht en -massa. Dat heeft tijd nodig. Vooruitgang kun je meten door te zien hoe je oefeningen gaan. Ga je omhoog met het gewicht bij de oefeningen en de juiste techniek? Dan gaan de trainingen goed.

Vervolg na dit coachgesprek

Nu weet je wat gezonder leven is en wat voeding voor rol speelt bij dit doel. De komende weken ga je meer richten op andere leefstijlonderdelen. Denk hierbij aan: slaap, stress en jouw omgeving. Als laatste week van ons intensief traject ga je kijken naar motivatie. Jouw motivatievorm herkennen en toepassen is belangrijk voor het volhouden. Je wil natuurlijk niet dat je terugvalt in een oud patroon.

TERUG NAAR BEGELEIDINGSSYSTEEM