fbpx

Week 9: Coachgesprek op maat

Week 9: Coachgesprek op maat 1

Je bent alweer acht weken bezig met onze begeleiding. Wij gaan er vanuit dat je de afgelopen acht weken veel hebt geleerd over afslanken en leefstijl. Toch is het weer tijd om een coachgesprek te houden met jouw eigen coach. Hieronder staat belangrijke informatie om aan de slag te gaan met dit coachgesprek

Jouw derde coachgesprek

Hieronder legt [naam] uit wat je moet doen om voor je coachmoment voor te bereiden:

Een uitgebreide voorbereiding voor het coachgesprek! Heel belangrijk om de weken na te lopen en te bekijken wat beter kan. Wij gaan er vanuit dat onze cliƫnten zelfstandig veel kunnen oplossen, maar wij de gids zijn om bij te sturen.

Een keukenrol die jou verder helpt!

Heb jij wel eens gehoord van deze keukenrol metafoor? Nee? Kijk dan snel naar onze uitlegvideo!

Het is belangrijk om jezelf moed toe te spreken wanneer je aan het afslanken bent. Deze keukenrolmetafoor ga je nooit meer vergeten!

Vervolg na dit coachgesprek

Nu weet je wat afslanken is en wat voeding voor rol speelt bij dit doel. De komende weken ga je meer richten op andere leefstijlonderdelen. Denk hierbij aan: slaap, stress en jouw omgeving. Als laatste week van ons intensief traject ga je kijken naar motivatie. Jouw motivatievorm herkennen en toepassen is belangrijk voor het volhouden. Je wil natuurlijk niet dat je terugvalt in een oud patroon.

TERUG NAAR BEGELEIDINGSSYSTEEM