Week 5: Coachgesprek op maat

team body2coach

Je bent nu vier weken bezig met onze Body2Coach begeleiding! Tof! Samen met jouw coach ben je op weg naar een gezondere of krachtige toekomst. Na vier weken heb je veel geleerd over hoe je gezonder kunt gaan leven of gespierder wordt. Daarnaast weet je wat onze werkwijze nu precies inhoudt. In deze week zullen wij een coachgesprek met jou plannen om wat onderdelen te bespreken.

Wat mag je voorbereiden?

In deze video neemt Freek je mee met de voorbereidingen voor het coachgesprek. Het is belangrijk om voorbereid het coachgesprek in te gaan. Hieronder de video die belangrijk is voor jouw voorbereidingen:

Je hebt in de video gezien dat de volgende punten belangrijk zijn om mee te nemen:

  • Hoe zijn de eerste vier weken bevallen?
  • Is alles naar verwachting? Zo ja/nee, waarom?
  • Wat voor vragen wil je nu graag antwoord op?

Schrijf deze punten op een papiertje of mail deze naar jouw coach:

info@body2coach.nl (Freek)
Jordy@body2coach.nl (Jordy)
Leandro@body2coach.nl (Leandro)

Wat kun je dan de komende vier weken nog verwachten?

Komende tijd worden emoties nog belangrijker

De komende vier weken worden emoties bij het eten belangrijker. Met emoties kijk je bijvoorbeeld naar: uit stress eten, uit verveling eten, uit blijdschap eten, enzovoorts. Iedereen maakt deze situaties mee. Hieronder vind je een voorbeeld hoe het thuis eraan toegaat. Komt dit bekend voor?!

Werkt dit ook voor krachtsporters?

Emoties spelen ook bij krachtsporters een rol. Het kan zijn dat je te voorzichtig wordt met eten, waardoor je moeilijk aankomt. Of je vergeet te eten door drukte. Allemaal vormen van emotie-eten die jouw krachtdoel in de weg staan. Wees daar bewust van!

Naast emoties wordt nog iets heel belangrijk…

Variatie in je eetpatroon!

Daarnaast wordt variëren ook belangrijk. Door regelmatig variëren leer je het leuk te houden met je eetpatroon. Elke dag naturel kwark is niet aan te raden. Durf te variëren en vraag desnoods je coach om je verder te helpen!

Heel veel succes met de komende vier weken!

TERUG NAAR BEGELEIDINGSSYSTEEM