Week 1: Leefstijlcheck en kennismaking

Website teamfoto 2 groter

Welkom bij onze begeleidingsprotocol voor personal training! In dit protocol nemen wij je mee in de belangrijkste basis van leefstijl, gezondheid en het leven zelf. 

Wie is Body2Coach

Hieronder vind je een introductievideo van Freek Verbeet. Hij is de eigenaar van Body2Coach en geeft aan met welke reden Body2Coach is opgericht.

Onze leefstijlcheck!

Leefstijl is meer dan alleen wat kleine punten veranderen met je eetpatroon. Daarom legt onze coach Leandro in deze video uit wat wij gaan doen met onze leefstijlcheck!

Hoe ziet het protocol eruit?

Coach Jordy zal je hieronder meenemen in onze opbouw van het begeleidingsprotocol. Voor elke week heb je een apart wachtwoord nodig, zodat je niet te ver vooruit gaat werken. Leefstijl heeft de tijd nodig om aangepast te worden.

Wat kun je van ons verwachten?

Je hebt waarschijnlijk al veel geprobeerd aan diëten of oplossingen voor jouw doel. Een probleem waar veel cliënten tegenaan lopen. Dit wordt ook wel de dieetcultuur genoemd. Veel cliënten zijn zwaarder dan ooit of hebben krachtdoelen nooit gehaald. Daarom willen wij meer nadruk gaan leggen op andere resultaten, zoals: sportresultaten, welke veranderingen je toepast en welke positieve gevolgen je ervaart! Je lichaamsgewicht zal vanzelf mee veranderen, zolang je de juiste nadruk legt!

Gezondheidsdoelen en krachtsporters

In dit begeleidingsprotocol worden (1) gezondheidsdoelen en (2) krachtdoelen besproken. Allebei hebben de doelen een andere werkwijze met begeleiding.
In de opdrachten en teksten zie je daarom een uitleg voor mensen die willen aankomen in spierkracht en mensen die bijvoorbeeld gezonder willen eten. Onze doelgroep richt zich altijd op deze twee onderdelen!

Contactgegevens personal coaches/trainers

Freek Verbeet – info@body2coach.nl

Jordy van Thiel – jordy@body2coach.nl

Leandro Loman – leandro@body2coach.nl

TERUG NAAR BEGELEIDINGSSYSTEEM