Welkom beste lid van Body2Coach!

Body2Coach heeft als doel om elke twee maanden een lezing of workshop te plannen, zodat je dit als extra dienst erbij krijgt. Hiermee willen wij uitstralen dat wij jou kwaliteit kunnen leveren en jou naar een nieuw niveau te brengen!

Wat is de bedoeling van de workshops?

De workshops van Body2Coach worden aangeboden aan onze leden om meer kwaliteit te bieden. Je leert de theorie achter onze visie, maar ook praktische oplossingen om jezelf beter te leren kennen op het gebied van leefstijl.

Organisator & presentator(en)

Bij deze workshops kunnen één of meerdere trainers aanwezig zijn! Onze teampagina wordt binnenkort gemaakt!

Voor wie zijn deze workshops?

Je valt in de doelgroep als je wil werken aan je leefstijlonderdelen met een vleugje vitaliteit. Wij weten dat het lastig is om een verandering in leefstijl vast te houden. Dat is het gedeelte waar wij op willen richten. Als je afslankt, dan ben je snel geneigd om te denken dat je het begrijpt. Het vasthouden van de resultaten is heel moeilijk! Wij gaan je dit leren via deze onderstaande jaarplanning!

Jaarplanning

Onze jaarplanning zal elk jaar anders zijn, maar zullen onderwerpen met elkaar verstrengeld zijn!

Vrijdag 17 januari 2020 – Kickstart your motivation

Donderdag 19 maart 2020 van 19:00 tot 20:30 – Afslanken: de strijd tussen gevoel en werkelijkheid

Hier leer je te kijken naar de gewichtsmetingen en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden voor een weging. Een opmerking die regelmatig wordt gemaakt is dat het gevoel voor de meting/weging goed is en vervolgens iemand aankomt in lichaamsgewicht. Hoe ontstaan die verschillen in gedachten ten opzichte de weging en hoe kun je jezelf goed voorbereiden? Welke verwachtingen heb je?

Vrijdag 15 mei 2020 van 19:00 tot 20:30 – Hoe overleef ik de zomervakantie(s)?

De zomervakantie is een periode waar veel mensen naar uit kijken, maar niet als het gaat om hun afslank- of sportdoel. Daar zijn strategische tips voor! Weet jij al welke?

Donderdag 17 september 2020 van 19:00 tot 20:30 – Kickstart your motivation

In januari 2020 hebben wij deze workshop al een keer gedaan en deze was succesvol! Hier leer je een moodbord maken om je kernwaarden en toekomst te leren. Vervolgens gaan wij dieper in op motivatie en hebben wij een hulpmiddelen om je verder te kunnen helpen!

Vrijdag 20 november 2020 van 19:00 tot 20:30 – Hoe overleef ik de feestdagen?

De laatste workshop van het jaar is een vervolg van onze “hoe overleef ik de zomervakantie(s)?”. Hier leer je specifiek te werken met de komende feestdagen en waarop je kunt letten. Wij gaan je niet leren dat chocola ongezond of calorierijk is, maar eerder je hoe jij je (sociale) omgeving anders kunt inrichten.

De workshop gaat door met minimaal 5 personen en er worden maximaal 10 toegelaten. Wees er snel bij, want vol = vol!

Geïnteresseerd?

Meld je dan nu aan via het onderstaande inschrijfformulier