Het kan frustrerend zijn om maar niet aan te komen, terwijl je dit graag wil. Elke dag eet je voor je gevoel veel eten, maar je gaat niet richting je doel. Weet je al wat je kunt doen in zo´n situatie?

Met ondergewicht aankomen

Ondergewicht is een teken dat je lichaam veel energie (lees: kilocalorieën) gebruikt om te blijven werken. In jouw geval zal dit ook zo zijn, want anders zoek je niet naar een oplossing voor ondergewicht. Wij werken veel met mensen met overgewicht, maar ook deels met mensen met ondergewicht. Bij ondergewicht moet je doelgericht eten en soms wat geforceerde combinaties maken. Om zelf aan de slag te gaan is heel moeilijk. De reden daarvoor is dat je productkennis heel goed moet zijn. Bepaalde recepten en combinaties zijn belangrijk voor jouw doel!

Gestructureerd eten is belangrijk

Eten is voor jou niet meer op basis van gevoel. Je moet eten, ondanks je ook geen trek hebt en dat is lastig. Een pluspunt is dat je meer trek krijgt als je meer eet.
Wij adviseren altijd in situaties met ondergewicht om een coach erbij te halen. Een persoonlijke coach kent jouw eigen situatie en kijkt mee naar jouw proces! Je moet een sparringpartner hebben om je vragen te kunnen stellen over aankomen met eten/drinken.

Daarom hebben wij een oplossing voor jou bedacht: online beeldbelbegeleiding!

De veilige aanpak van online beeldbelbegeleiding

ondergewicht aankomenOnze systemen zijn compleet beveiligd, waardoor jouw gegevens nergens anders terecht komen. Daarnaast gebruiken beeldbellen voor onze coachgesprekken. Uit ervaring weten wij dat beeldbellen bijna net zo goed werkt als elkaar persoonlijk spreken. Deze gesprekken zijn nodig voor de persoonlijke coach om door te kunnen vragen. Iedereen is speciaal op zijn eigen manier, waardoor coachgesprekken belangrijk worden. Met ondergewicht aankomen is veel proberen en testen.
Je krijgt ook:

  • Voedingsschema op maat
  • Toegang tot onze beveiligde apps
  • Online beveiligd praten met jouw coach
  • Toegang tot documenten die speciaal zijn gemaakt voor onze cliënten

Wat houd je nog tegen?

GRATIS KENNISMAKEN VIA BEELDBELLEN

Je bent vrij om gratis kennis te maken met jouw persoonlijke coach. Daarin kun je alles vragen wat je maar wil! Als jij het onderstaand formulier invult, dan zorgen wij voor de rest!

  • Mijn gegevens: