Veel mensen zijn opzoek naar een oplossing voor overtollige kilo’s of het aanpakken van diabetes type II. Snel komen zij terecht op een koolhydraatarm eetpatroon. Wat nu als wij je vertellen dat een koolhydraatarm dieet helemaal niet nodig is?

Koolhydraatarm: wat is dat?

koolhydraatarm

Koolhydraatarm betekent dat je alle koolhydraten uit producten probeert te vermijden. Het woordje “arm” wordt ook gebruik, omdat je fruit en groenten wel mag eten. Je krijgt altijd wat koolhydraten binnen. Je vindt koolhydraten in: rijst, pasta, aardappelen, fruit, groenten en papsoorten.

Werkt koolhydraatarm voor afslanken of diabetes?

Het probleem is dat koolhydraatarm niet beter werkt dan een vetbeperkt dieet om af te slanken of te werken aan je diabetes type II. Je verliest door het minderen van koolhydraten veel vocht. Daarom verlies je met een koolhydraatarm in het begin één of twee kilo extra. Eet je weer koolhydraten? Dan kom je die één tot twee kilogram meteen aan! Dat wil je niet, nadat je wekenlang keihard hebt gewerkt aan je doel!

Laten wij daar nu net de oplossing voor hebben

Duurzamer leren afslanken

Wij zijn specialisten in Apeldoorn die ook online cliënten begeleiden met afslanken en/of obesitas. Ons doel is om alle extreme diëten weg te halen uit Nederland en mensen anders te leren kijken naar eten en drinken. Dit is één van de redenen waarom wij meer dan honderd mensen per week mogen helpen.

Ben jij bereid om jezelf te veranderen en wil jij een aanpak levenslang blijven volhouden? Vul dan het onderstaand formulier om te kijken of onze aanpak bij je past!

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.