afvallen

Het is niet meer weg te denken dat je wat kilo’s wil verliezen, maar hoe moet je nu beginnen met afvallen? Veel mensen denken het antwoord al te weten op die vraag, maar dat komt door de vele diëten die mensen hebben gevolgd. In principe heb je dan een weekmenu gevolgd en niet zelfstandig nagedacht over je eetpatroon. Dat maakt het lastig, omdat afslanken een sterk psychologisch karakter heeft.

Hoe moet je nu beginnen met afvallen?

Hieronder hebben wij een document gemaakt, waarin je leert om de basisstappen te nemen om af te slanken. Dit document is officieel gemaakt voor de “afvallen met Freek” Facebookgroep. Je bent daar altijd welkom!

Document (klik hier om te downloaden)

Facebookgroep (klik hier om naar de groep te gaan)

De keuze om te beginnen met afvallen is stoer en wij weten hoe zwaar het kan zijn om steeds weer terug te vallen naar oude gewoontes. Onze cliënten worden voorbereid op een terugval en ze leren anders kijken naar het afvallen. Aangezien je deze pagina bezoekt, ben je opzoek naar een methode die bij je moet passen. Heel goed, want je moet iets vinden wat bij je past! Een afvaltraject is tijdelijk, maar het vasthouden van resultaten wil je levenslang!

Wil jij hulp van professionals?

Wij begeleiden al meer dan zes jaar mensen met afvaldoelen en kiezen voor een andere aanpak dan dat je gewend bent. Onze begeleiding heeft een sterke psychologisch karakter, waardoor wij ook naar jou als persoon gaan kijken. Dat is belangrijk, omdat bij afvallen meer komt kijken dan minder eten en meer bewegen. Ben jij klaar om intensief aan de slag te gaan met jezelf? Maak dan eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met de onderstaande knop!