Je wil graag afslanken en je ziet al snel dat het Atkins dieet in Google tevoorschijn komt. Weet jij wat het nadeel is van het Atkins en alle andere populaire diëten?

Atkins dieet: wat is het?

atkinsHet Atkins dieet is vroeger populair geweest. Het is een vetrijk dieet, waarbij je weinig koolhydraten binnenkrijgt. In andere woorden noemen wij dit een “ketogeen” dieet. Bij dit soort diëten worden er allerlei voedingsmiddelen afgeraden. Dat afraden werkt in veel gevallen tijdelijk goed, maar je valt snel terug in oude gewoontes. Laat staan dat je weer kilo’s aankomt in vocht, omdat je weer begint met het eten/drinken van koolhydraten. Dat wil niemand.

Laten wij nu net een oplossing hebben om vol te kunnen houden met afslanken!

(Online) begeleiding

Om resultaat te halen en te blijven volhouden heeft een coach nodig. Afslanken is moeilijk, omdat er veel onderdelen meespelen die jou in de weg kunnen zitten. Body2Coach is gespecialiseerd in het begeleiden met afslankdoelen, diabetes en/of obesitas. Onze taak is om jou te krijgen waar jij graag wil komen. Ben jij benieuwd geraakt naar onze aanpak? Vul dan eens hieronder de vragenlijst in om te zien of het bij jou past.

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.