Afvallen online begeleiding

afvallen online coach

Wil je afvallen met online begeleiding? Dan zit je bij ons goed. Wat is dan afvallen? Weet je dat? De meeste mensen kunnen ons dit niet uitleggen. Zelfs niet als ze vijf diëten hebben gehad! Afvallen leren begrijpen is ook moeilijk. Je moet weten welke stappen er nodig zijn om je doel te bereiken. Daar zijn wij voor! Met elke stap zullen wij je meenemen. Voor je het weet ben je op jouw doel waar je graag wil komen.

Online afvallen? Kan dat?

Je zult wel vijf keer moeten sporten om je afslankdoel te bereiken. Toch?

Nee! Met onze methode leer je om zelfstandig te worden met afslanken. Dat kan met wandelen, sporten of zonder sporten.

Je leert wat afslanken is en hoe je dit in jouw leven kunt toepassen. Iedereen is anders, waardoor onze online coachgesprekken nodig zijn. Hierin krijg je bijvoorbeeld advies op maat over:

 • Portiegroottes
 • Zijn koolhydraten slecht voor afslanken?
 • Moet je kilocalorieën tellen?
 • Is een voedingsapp altijd belangrijk voor het afslanken?

Dit zijn zomaar wat vragen die veel worden gesteld door onze eigen cliënten. Allemaal vragen die terecht worden gesteld, omdat je dit overal op het Internet leest.

Afvallen online begeleiding: waaruit bestaat dat?

Je begint eerst met een kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen. Tussen jou en de coach moet er een klik zijn om doelgericht aan de slag te gaan. Tijdens dit kennismakingsgesprek kun je alles vragen over onze online begeleiding met afslanken.

Ben je enthousiast en wil je starten? Dan wordt het volgende meegenomen:

 • Persoonlijk online coachmoment per afgesproken periode (1x, 2x of 4x per maand)
 • Eetpatroon op maat en tussentijdse aanpassingen
 • Trainings- en/of beweegadvies op maat
 • Hulp bij andere leefstijlonderdelen
 • Toegang tot onze voedings- en trainingsapp
 • Ontwikkelingsopdrachten, indien nodig

Als je bij ons gecoacht wordt, dan is het enige wat wij vragen om wat tijd vrij te maken voor je (gezonde) verandering.

Nog niet overtuigd? Hieronder onze online professional coach ‘Freek’ en een resultaat van een mannelijke online cliënt.

Maak kennis met onze online coach!

afvallen online begeleiding

Freek werkt sinds 2005 in de fitnessbranche en heeft in 2014 Body2Coach in Apeldoorn opgericht. Met zijn jarenlange ervaring, opleiding HBO Sport, Gezondheid en Management en HBO Voeding & Diëtetiek weet hij de juiste snaren te raken tijdens de begeleiding.

Hij weet als geen ander hoe het voelt om met obesitas om te gaan. Op een leeftijd van 14 jaar heeft hij zelf gestreden tegen obesitas. Uiteindelijk is hij 50 kilogram kwijtgeraakt! Een prestatie waar je trots op kunt zijn, maar wat nu? Hoe moet je dit vasthouden?

In deze tijd heeft hij geleerd dat er veel mist aan de begeleiding met afslanken. Niemand leerde Freek om resultaten vast te houden of leefstijlgedrag te veranderen. Wat moet je dan doen? Door de harde leermomenten en verdiepingen is hij tot veel leermomenten gekomen. Deze leermomenten wil hij graag aan jou meegeven!

Wil je bijvoorbeeld in het kort een artikel lezen over zijn visie? Lees dat dan hier.

Check snel onze bedrijfsvideo!

Hoe gaaf zijn deze online resultaten?

afvallen online programma

In deze bovenstaande grafiek zie je een realistisch voorbeeld van iemand die bij een gewicht van 147 kilogram begon. Na een jaar zit hij op 104,6 kilogram. Een verlies van 42,4 kilogram! Dat is een top prestatie door zijn persoonlijke inzet en onze coachgesprekken.

De cliënt omschrijft onze begeleiding als volgt: “Je wordt niets verboden om te eten, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Freek kijkt nooit vreemd op als je even buiten je boekje bent gegaan. Hij kijkt graag vooruit en wil dat je leert van je verbeterpunten. Dat gaf mij een stimulans om beter mijn best te doen voor het doel dat wij samen hadden gemaakt. Heel erg blij met Freek’s online begeleiding!”

Alle gesprekken hebben online plaatsgevonden. Deze cliënt woont namelijk in het Westen van Nederland en wij wonen in het Oosten. Met dit voorbeeld zie je dat afstand geen probleem hoeft te zijn voor onze online begeleiding!

Ben jij er klaar voor? Goedzo. Wij ook.

Maak vrijblijvend een online kennismakingsafspraak via het onderstaand formulier!

 • Mijn gegevens: