afvalcoach

Ben jij al lang opzoek naar een afvalcoach? Loop je steeds tegen dezelfde struikelblokken? Afvallen is een moeilijk. Terugval blijkt bij veel mensen een probleem te zijn. Daarom zijn wij ons gaan specialiseren in het voorkomen van terugval!

Jouw afvalcoach in Apeldoorn

In onze jarenlange ervaring in Apeldoorn zijn wij veel mensen tegengekomen die problemen hadden met afvallen. Ze wisten wat ze moesten doen om af te vallen, maar ze vielen steeds terug in oude gewoontes. Daar kwamen wij in actie. Door onze coachgesprekken zijn onze cliënten anders gaan kijken naar afvallen. Weg met lijnen of extreme diëten. Tijd voor normale en gangbare adviezen!

Bij ons leer je wat afvallen betekent

Afvalcoach 1

Iedereen probeert af te vallen met een afvalcoach, maar niemand leert wat afvallen is. Veel diëten volgen, maar daar leer je om een eetpatroon te volgen. Niet wat afvallen is. Daarom leren wij je wanneer je afvalt en wanneer niet.

Je leert verder kijken dan eten

Afvallen doe je het beste wanneer je jouw eetpatroon aanpast. Dan gebeurt afvallen vanzelf. Toch weet je dat afvallen moeilijker is dan je eetpatroon aanpassen. Daarom leren wij je verder kijken dan alleen je eetpatroon. Denk aan stress, slaap, sporten, bewegen of hoe je in het leven staat. Wij staan voor je klaar!

Persoonlijke of online coaching

Afvalcoach 2

Als afvalcoach helpen wij cliënten in onze locatie in Apeldoorn of online. Zo helpen wij mensen in heel Nederland. Bij online moet je denken aan: eetpatroon op maat, opdrachten voor thuis, apps en beeldbellen. Je leert alle belangrijke onderdelen die meespelen bij afvallen, maar dan thuis vanuit je eigen stoel!

Wil je toch persoonlijk afspreken? Dan is dat mogelijk in onze locatie aan de Laan van de Ram 23B in Apeldoorn.

Klaar voor?!

Wij wel! Geef hieronder aan wat je doel is en wij gaan je helpen!

Ben je toch liever opzoek naar Personal Training? Klik dan hier.

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.