SPORTSCHOOL APELDOORN? Dé Personal trainer!

Ben je op zoek naar een sportschool in Apeldoorn om je sport- of afslankdoel te behalen? Vaak begin je met een doel, zoals fitter worden of afvallen, en merk je dat je snel terugvalt in je oude gewoontes. Dit kan komen door een gebrek aan motivatie, tijd, of omdat het lastig is om een nieuw ritme te vinden. Herkenbaar? En ben je klaar om daar verandering in te brengen?

Top! Het is tijd voor een frisse aanpak.

Daarom hebben wij iets leuks bedacht: sporten met een personal trainer in onze sportschool in Apeldoorn. Onze trainers helpen je met het opstellen van een persoonlijk plan en bieden je de motivatie en steun die je nodig hebt om je doelen te bereiken!

Wij lossen deze problemen voor je op!

Geen motivatie en of verlies je snel je zin om naar een grote sportschool te gaan?  Onze personal trainers zorgen ervoor dat jij gemotiveerd blijft en helpen je bij het vinden van de juiste oefeningen die passen bij jouw doelen en lichaam.

Geen tijd? Geen probleem! Wij plannen samen met jou een trainingsschema op maat, zodat je altijd genoeg tijd hebt om te sporten. Daarnaast biedt onze sportschool flexibele openingstijden, dus er is altijd wel een moment waarop je kunt komen trainen.

Nieuwe ritmes vinden lastig? Onze persoonlijke begeleiding helpt je hierbij. Wij zijn er voor jou om structuur aan te brengen in je trainingen en je te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl.

VARIATIE, VARIATIE EN NOG MEER VARIATIE

In onze sportschool in Apeldoorn bieden we allerlei trainingen aan. Denk aan cardio, krachtoefeningen, ademhalingsoefeningen en intensieve beweegvormen. Je kunt zelfs buiten trainen! We dagen je regelmatig uit met een hartslagtest of testen je maximale kracht. Geen zorgen over je voortgang, want ons digitale systeem houdt alles nauwkeurig bij. Handig, toch?

EN VOEDING DAN?

Dat is helemaal geen probleem bij ons, want we hebben de experts die jou verder kunnen helpen! Of je nu wilt afvallen, aankomen, of gewoon een gezondere leefstijl wilt, wij staan klaar om je te begeleiden. We nemen je eetpatroon samen door en kijken naar je relatie met eten. Daarbij krijg je van onze experts niet alleen een persoonlijk eetschema, maar ook handige tips over voedingsstoffen, portiegroottes, en hoe je je eetgedrag in verschillende situaties kunt verbeteren. Samen werken we aan een voedingsplan dat helemaal bij jouw specifieke behoeften en leefstijl past!

COACHING

Coaching is bij ons samen met personal training. De coachgesprekken zorgen ervoor dat je nieuwe gewoontes weet vol te houden. Wij gebruiken onderbouwde coachtechnieken. Tijdens de gesprekken hebben wij het met jou over verschillende leefstijlonderdelen! Vervolgens geven wij je passende adviezen op het gebied van voeding, bewegen, stress, slapen en sport. Met deze adviezen kun jij thuis aan de slag! Samen voorkomen wij zo dat je terugvalt in oude gewoontes.

Wat maakt ons uniek?

Onze kijk op eetgedrag maakt het

KLAAR VOOR DE START?

Goedzo! Wij ook!

Nieuwsgierig en vol met vragen? Stel ze gerust, want wij bijten niet. Maak via onderstaande knop kennis met ons.

  • Geheel vrijblijvend aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.