fbpx

Voedingscoach Apeldoorn

Ben jij opzoek naar een voedingscoach in Apeldoorn, omdat je aan de slag wil gaan met je lichaamsgewicht of juist een sportdoel? Dan zit je bij ons goed! Wij willen de specialist zijn als het gaat om voedingsdoelen.

Wat biedt Body2Coach?

Voedingscoach ApeldoornEen voedingstraject is een periode waarin je gaat werken naar je doel. Hierin krijg je van ons het volgende:

  1. Voedingssschema op maat
  2. Coachgesprekken (1x, 2x of 4x per maand)
  3. Benodigde documenten gericht op slaap, stress, voeding, sport, beweging en nog veel meer
  4. Persoonlijke begeleiding of als stel!

De duur van een voedingstraject ligt aan het doel dat jij hebt.

Werkt sporten goed bij afslanken?

Als voedingscoach in Apeldoorn is het belangrijk om eerlijk te zijn naar de cliënten. Het sporten werkt niet direct voor je afslankdoel. Wel kan sporten een positief effect hebben op jouw afslankdoel, doordat je meer doelgericht aan de slag gaat.
Mocht je interesse hebben in bijvoorbeeld Personal Training, dan bieden wij dit ook aan via deze pagina.

Onze ervaring als voedingscoach in Apeldoorn

De eigenaar Freek heeft jarenlang mensen geholpen met voedingsdoelen. Hij is zelf 140 kilogram geweest en weet hoe het is om met overgewicht te leven. Daarnaast werkt hij al meer dan 15 jaar met krachttraining en de voeding die daarbij past vanuit wetenschappelijke inzichten.
Door de jaren heen heeft Freek zijn kennis uitgebreid met de opleiding Voeding en Diëtetiek. Deze kennis wordt door het hele team toegepast om jou te helpen!

Maak kennis met onze coaches!

Ben jij geïnteresseerd geraakt om gratis kennis te maken met ons team? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie!