Voedingscoach Apeldoorn

voedingscoach

Gezond leren eten is lastig als je niet weet wat je moet doen. Laat staan dat je niet automatisch afvalt als je gezond eet. Een goede reden om een voedingscoach in Apeldoorn in te schakelen. Hierbij stellen wij ons graag voor:

Body2Coach - de plek voor jouw voedingscoach

Onze aanpak met afvallen

Na 10 jaar Body2Coach mogen wij zeggen: wij hebben jarenlange ervaring met cliënten die willen afvallen. Daarnaast zijn wij als voedingscoaches opgeleid om mensen te begeleiden op het gebied van afvallen, krachtsport en obesitas. Onze aanpak is gericht om iedereen een nieuwe weg aan te leren met afvallen. Stop met het extreem diëten en dezelfde oplossingen toe te passen.

Ook helpen wij met fitness fotoshoots of krachtsport

Naast afvallen werken wij veel met krachtsporters en voedingsdoelen. Denk aan het verhogen van spiermassa, fitness fotoshoots en sportdoelen. Wij geven een verdieping aan de voedingsrichtlijnen, maar helpen met coaching tijdens moeilijke periodes en voedingsstrategieën.

Een voedingscoach in Apeldoorn

Je kunt niet meer om populaire diëten heen. Vaak zijn deze diëten extreem. Hieronder staan 4 redenen waarom je extreme diëten moet vermijden:

 1. Ongezonde eetgewoonten: Als je extreme diëten volgt, dan verbied je jezelf om voedingsmiddelen te eten. Dat zijn stevige veranderingen en kunnen leiden tot ongezonde eetgewoontes en een verstoorde relatie met eten.
 2. Te weinig calorieën: een lage calorie-inname zorgt ervoor dat je jouw dagelijkse energiebehoefte niet haalt. Hierdoor kan ontstaan: vermoeidheid, verlies van spiermassa en andere problemen in de gezondheid. Afslanken doe je om je gezonder te voelen. Niet om vermoeid te worden.
 3. Jojo-effect: afvallen en weer aankomen. Een veelvoorkomend probleem bij afvallers en wordt het jojo-effect genoemd. Met het inzetten van extreme diëten wordt dit alleen maar erger!
 4. Mentale impact: extreme diëten kunnen een negatieve invloed hebben op je mentale toestand. Denk hierbij aan een slechter zelfbeeld en zelfs tot eetstoornissen leiden! Weer een reden om gezonder en duurzamer te leren afvallen.

Wij helpen jou minder extreem te diëten

Diëten is niet meer weg te denken uit ons leven. Het probleem is alleen dat diëten te extreem worden ingezet. Je houdt vaak het dieet niet vol, omdat je producten niet mag eten. Bij ons is dat volledig anders. Je mag alles eten en niemand hoeft verplicht mee te doen. Wij helpen je mee in de strijd met jouw voedingsdoel op een unieke wijze!

Dit vinden de klanten van ons!

Wat gaan wij voor jou doen?

Bij ons kennismakingsgesprek leren wij elkaar eerst kennen. Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

Stap 1 - digitaal intakeformulier

digitaal intakeformulier met voedingscoach in apeldoorn

Stap 2 - eetpatroon op maat

Voedingsschema op maat met voedingscoach in apeldoorn

Stap 3 - start met jouw voedingsconsult

Voedingsconsult - voedingscoach in apeldoorn

De eerste stap is dat je onze digitale intakeformulieren invult. Uit deze intake worden gegevens gehaald die wij gebruiken voor jouw eetpatroon op maat. En dit eetpatroon leggen wij je persoonlijk uit bij het eerste voedingsconsult! Zo maak jij een vliegende start met jouw voedingsdoel!

Bij een voedingsconsult leer je kijken naar de vorm van motivatie, doorzettingsvermogen, eetgedrag en als minst belangrijkste: het gewicht.

Wat krijg je bij ons als voedingscoach in Apeldoorn?

Voedingscoaching en -begeleiding is intensief. Je krijgt tijdens ons traject het volgende:

 • Wekelijks of maandelijks voedingsconsulten
 • Eetpatroon op maat
 • Eigen toegewezen voedingscoach
 • Ontdekking van jezelf
 • Toegang tot onze uitgebreide voeding- en trainingsapps
 • Online begeleiding

Met onze voedingscoaching leer je via deze zes onderdelen een nieuwe weg in te slaan!

Welke vormen zijn er van voedingscoaching?

Onze professionele begeleiding bieden wij aan via verschillende vormen. Je kunt bij ons kiezen tussen:

 • 1x per week
 • 1x per 2 weken
 • 1x per 3 weken
 • 1x per 4 weken

Het is jouw persoonlijk traject. Daarom kun jij ook zelf de lengte van het traject bepalen. Dat is de reden waarom je bij ons kunt kiezen tussen een 12, 6 of 3 maanden abonnement!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Maak kennis!

Twijfel niet langer en neem contact op met één van onze voedingscoaches in Apeldoorn! Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op!

Wil je toch training erbij? Neem dan eens een kijkje bij onze Personal training

 • Mijn gegevens:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.