fbpx

Reviews

bySandra Ramaker onBody2coach
Het team van Body2Coach zijn echte professionals!

"Jarenlang trainde ik 5 keer per week, Yoga, Hiit, sportschool en hardlopen, maar na mijn 40e leek het alsof het vet om mijn middel eraan vloog. Ik kwam aan, sliep niet meer goed, raakte gefrustreerd, voelde me ongelukkig met mijn lijf. Inmiddels train ik 2 keer per week bij Body2caoch gefocused op krachttraining. Met de hulp van Freek en zijn team ben ik fitter, sterker en slanker, maar ook mentaal beter in balans. Geen enkele les is hetzelfde en ik ga er, inmiddels nu ook met mijn 14 jarige zoon, met veel plezier naar toe. Freek en zijn team zijn echte professionals, die gedreven zijn om fysiek het beste uit je te halen. Of het de investering het waard is om 2 dagen per week bij Body2coach te trainen, ik vind van wel!! Ik ben in mijn hele leven nog nooit fysiek en mentaal zo fit geweest en dat in zo’n korte periode."

byRonald onBody2coach

"Deze e-cursus heb ik mogen controleren, maar is echt zeer uitgebreid. De cursusmateriaal heb ik verder ook gebruikt voor mijn eigen afslankdoel en het is echt een aanrader!"

byJulia onBody2coach

"Ik was één van de testers van deze e-cursus. Hiervoor heb ik al veel gedaan als het gaat om afvallen en dacht dat een e-cursus niet veel zou toevoegen. Hier kom ik op terug! Deze e-cursus is zeker de moeite waard!"

byRob de Haan onBody2coach

"Lekker zweten, super begeleiders en zeker de moeite waard!"

byBianca Klein Overmeen onBody2coach

"Motiverende en geïnteresseerde begeleiding van Freek. Bij vragen of twijfel kan je hem altijd om raad vragen. Dit programma werkt voor mij om mijn doel te behalen en is een aanrader!"

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»