fbpx

Reviews

 by Milan NieubuurFreek (onze leefstijlcoach) en z'n collega's zijn gedreven om je te helpen bij het halen van je doelen. In ons geval het verliezen van gewicht, maar ook beter in ons vel zitten en fitter worden.
Het fijne is dat ze niet grijpen naar "vetbinders", appeldagen of andere noodgrepen, die je later in het normale leven niet meer gaat gebruiken. Gewoon beginnen bij de basis, gezond eten en weten wat je in je mond stopt. Uiteindelijk kom je zo te weten waardoor je succes of minder succes boekt. Tuurlijk kan je terug vallen op je vaste coach voor tips en tricks, maar uiteindelijk ga je het zelf doen en begrijp je zelf ook waar je mee bezig bent.
Naast voeding gaat leefstijlcoaching natuurlijk ook over hoe je in je vel zit, beweging en een stukje mindfulness. Er zit toch meer achter die kilo's dan je op voorhand dacht! 😉 by Familie Juley

Sporten is voor vele van ons een opgave. Bij body2coach is het sporten zo variërend dat je er niet tegenop ziet en goed wordt begeleid. Ze kijken goed naar de persoon zelf en dat is veel waard! Naast het sporten, coachen ze je ook goed in je levensstijl te begrijpen en aan te passen waar nodig is en uiteraard dit vast te houden.. voor een professionele sport begeleiding zit je uitstekend bij Body2coach!

 by Sandra Ramaker
Het team van Body2Coach zijn echte professionals!

"Jarenlang trainde ik 5 keer per week, Yoga, Hiit, sportschool en hardlopen, maar na mijn 40e leek het alsof het vet om mijn middel eraan vloog. Ik kwam aan, sliep niet meer goed, raakte gefrustreerd, voelde me ongelukkig met mijn lijf. Inmiddels train ik 2 keer per week bij Body2caoch gefocused op krachttraining. Met de hulp van Freek en zijn team ben ik fitter, sterker en slanker, maar ook mentaal beter in balans. Geen enkele les is hetzelfde en ik ga er, inmiddels nu ook met mijn 14 jarige zoon, met veel plezier naar toe. Freek en zijn team zijn echte professionals, die gedreven zijn om fysiek het beste uit je te halen. Of het de investering het waard is om 2 dagen per week bij Body2coach te trainen, ik vind van wel!! Ik ben in mijn hele leven nog nooit fysiek en mentaal zo fit geweest en dat in zo’n korte periode."

 by Julia

"Ik was één van de testers van deze e-cursus. Hiervoor heb ik al veel gedaan als het gaat om afvallen en dacht dat een e-cursus niet veel zou toevoegen. Hier kom ik op terug! Deze e-cursus is zeker de moeite waard!"

 by Rob de Haan

"Lekker zweten, super begeleiders en zeker de moeite waard!"

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»