Online coaching afvallen

online coaching afvallen

Online coaching afvallen

Denk je na over over online coaching voor het afvallen? Dat is al een hele stap. Heb je al veel diëten geprobeerd? Weet je niet meer welke tips echt zijn? Het probleem zit het in motivatiegebrek, geen discipline, medicatie-inname en/of onrealistische doelen stellen. Wij coachen elke week meer dan honderd mensen fysiek en online om af te vallen. Onze methode is meer dan alleen het volgen van een voedingsschema of fanatiek trainen. Laat ons je meenemen in een unieke aanpak voor jouw afvaldoel!

Hoe werkt onze methode via online coaching?

Online coachen gebeurt bij ons via beeldbellen. Wij gebruiken hiervoor ‘Microsoft Teams’. Beeldbellen lijkt minder effectief dan een coach in het echt ontmoeten. Dat is een fabeltje. Bij ons zien wij dat de online cliënten regelmatiger resultaat halen dan mensen die fysiek gecoacht worden. Het gaat om de manier hoe je gecoacht wordt. Bij ons krijg je een eetpatroon op maat, maar ook ontwikkelingsopdrachten mee. Leer werken aan je vorm van motivatie of zoek geen onrealistische weekschema’s op. Laten wij eerlijk zijn: je probeert elke keer een ander dieet en je valt terug. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen.

Wat is online coaching?

Elke oplossing lijkt op elkaar. Wij merken dat de cliënten niet meer weten wat ze moeten doen. Het leidt tot stress en problemen met afvallen. Veel cliënten proberen afvalpillen of kiezen maagoperaties. Onze methode is gericht op een aantal speerpunten:

  • Je mag alles eten wat je wil
  • Wegen is niet verplicht
  • Het is niet nodig om elke dag letterlijk in te vullen in een voedingsapp
  • Je kunt mee-eten met je gezin of partner
  • Geen pillen of poeders om af te vallen

De methode is gericht op het veranderen van je eetgedrag. Wij kijken naar motivatie, jouw vaste (ongezonde) gewoontes en welke knelpunten je ervaart met afvallen. Een unieke methode, waarbij je leert om ontspannen af te vallen.

Wie gaat jou online coachen?

online coachen afvallen

Zijn naam is Freek Verbeet. Hij werkt al meer dan 15 jaar met mensen die willen afvallen. Freek is afgestudeerd in HBO Sport, Gezondheid en Management en HBO Voeding & Diëtetiek. Zijn onderneming Body2Coach bestaat al bijna 10 jaar. Hierdoor heeft hij zich volledig gericht op obesitas, overgewicht en krachtsport.

Daarnaast heeft Freek zelf obesitas gehad op een leeftijd van 14 jaar. Hij was 140 kilogram. Drie diëtisten en een huisarts konden hem niet helpen. In die tijd was gedragsverandering onbekend. Freek heeft als missie om de wereld van afvallen te veranderen. Het veranderen naar een wereld waarin mensen eerlijk naar zichzelf gaan kijken. Nu hij zelf het pad heeft bewandeld kan hij mensen een veilige omgeving bieden zonder vooroordelen.

Ook begeleidt Freek andere trainers en coaches om meer te specialiseren in het onderwerp van obesitas en overgewicht.

Jouw afvaldoel zit goed bij Freek!

Welke vormen van online coaching zijn er?

Freek kan jou helpen in verschillende vormen:

  • Wekelijkse coachgesprekken
  • Maandelijkse coachgesprekken
  • Of per twee maanden een coachgesprek

Als je veel wil veranderen, dan is wekelijkse coaching een advies. Ben je al wat bekend met diëten en wat je moet doen? Dan zijn maandelijkse coachgesprekken een mogelijke oplossing. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Freek kun je alles vragen!

Woon je in Apeldoorn? Dan is het ook mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen.

Wil je meer weten? Vul onze vragenlijst in!

  • Mijn gegevens: