Verbeter je techniek met de kettlebell workshop

kettlebell workshop

Ben jij het zat om maar niet vooruit te komen tijdens je trainingen? Wil jij zowel je conditie als kracht verbeteren, maar daarnaast meer sport specifieke kennis opdoen? Met onze kettlebell workshop ben je verzekerd van een intensieve, dynamische training en leer je alles over deze uiterst effectieve trainingsvorm. In twaalf weken werk jij met een groep van maximaal zes personen aan de juiste uitvoering van 6 kettlebell basisoefeningen. Je bent altijd verzekerd van de beste begeleiding!

Trainen met een kettlebell maakt je sterker

Veel sporters willen wel werken met een kettlebell, maar doen dit vaak op gevoel. Hierdoor voeren zij de kettlebell swing bijvoorbeeld uit met een bolle rug. Dit is een incorrecte techniek en dit veroorzaakt vervolgens blessures. Daarnaast kiezen sporters vaak alleen voor de kettlebell swing of squats, terwijl er zoveel meer mogelijk is!

Je traint met een kettlebell niet alleen op kracht, maar ook op conditie. Door de dynamische manier van trainen, spreek je zowel je hart als je longen aan. Daarom is het een effectieve manier van trainen en verbeter je je algehele gezondheid.

Een aantal belangrijke voordelen van de kettlebell workshop op een rij:

  • Je traint je lichaam in alle hoeken. Je wordt sterker en je verbetert jouw conditie;
  • Pijntjes en zwakke schakels verdwijnen;
  • Mentaal word je sterker;
  • In slechts twaalf weken tijd topfit worden;
  • De kettlebell is ook geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld revalidatie.

Een training + workshop in één

Binnen 12 weken beheers jij de uitvoering van minimaal 6 kettlebell basisoefeningen. Daarbij leggen wij de nadruk op mogelijke beperkingen in bewegingen, gaan we in op verschillende variaties en geven we adviezen mee. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een professionele trainer.

Je ontvangt een werkboek om aan de slag te gaan met alle aangegeven basisoefeningen. Door middel van video-analyses en foto-analyses nemen wij jouw uitvoering van kettlebell oefeningen onder de loep.

Voor deze workshop hoef je niet wekelijks drie uur vrij te maken. In een uur tijd leer jij zowel de theorie als de praktijk van de oefeningen met een kettlebell.

Startmaand: januari 2022

Pak samen met Body2Coach je gehele gezondheid aan

Ben jij klaar om in je gezondheid te investeren, te trainen met een kettlebell, fit te zijn en alles te leren over een goede kettlebell workout? Profiteer dan nu direct van deze tijdelijke instapprijs! Stap nu in voor geen 259,85, maar slechts eenmalig €199,95,- of drie termijnen van €66,85. Meld je direct aan voor de kettlebell workshop via onderstaand contactformulier of bel naar…  06 – 488 40 976. Wanneer zien we jou trainen met kettlebell?