Lastig hé, dat afslanken?

Je bent al jaren bezig met afvallen of je wil net starten met je afvaldoel. Wat kan het lastig zijn als je alle informatie op het Internet gaat lezen. Welke bronnen vertellen de waarheid over jouw doel? Wat moet je precies doen om jouw doel te bereiken? Je hebt al veel diëten gehad en je twijfelt wat nu gaat werken voor jou? Laten wij daar precies een laagdrempelige oplossing voor bedacht hebben: Body2Reset – e-cursus! Hier je leer je online afvallen door middel van een effectief leefstijlprogramma.

e-cursus Body2ResetWie zijn wij?

Body2Coach is jarenlang werkzaam als specialist in leefstijl en/of afslanken. Freek (eigenaar Body2Coach) heeft zelf obesitas gehad (140 kilogram, 15 jaar terug) en strijdt nog steeds dagelijks tegen een terugval. Deze ervaring met overgewicht en onze kennis naar aanleiding van jarenlange onderzoeken terugbrengen naar jullie: de cursist!

Wat doet de e-cursus?

Instappen wanneer jij wil!

Je krijgt 10 weken lang online ondersteuning met jouw afvaldoel op onze Body2Coach platform! Hier leer jij alle onderdelen die nodig zijn om te werken aan jezelf en jouw afvaldoel. Hierin krijg jij de tijd om elke week te werken aan jezelf via een thema dat belangrijk is voor jouw doel.
Heb jij al veel geprobeerd? Dan is deze cursus toch nog anders dan dat je bent gewend.Je volgt niet een dieet, maar je leert je dieet volhouden via specifieke technieken.

Korte uitleg e-cursus

Wat maakt deze Body2Reset e-cursus effectief?

In deze uitgebreide e-cursus krijg jij niet alleen informatie te lezen, maar werken wij met:

  • Videobeelden met uitleg
  • Unieke opdrachten
  • Teksten
  • Downloadbare bestanden
  • Jouw eigen online coach voor begeleiding!
  • Je maakt gebruik van onze Body2Coach-app
  • Opdrachten uit cognitieve gedragstherapie
  • Je leert juist pas bij week drie wat koolhydraten, vetten en eiwitten zijn
  • Wij laten jouw kijk veranderen op “diëten”
  • De hoofdstukken hebben veel verdiepingen en wetenschappelijke onderbouwingen

Hiermee willen wij de nadruk leggen op de mentale kant van afvallen, omdat dit wordt onderschat bij volhouden van resultaat!

Wat is de (week)indeling van de e-cursus?

Hieronder een uitleg van de gehele e-cursus, zodat je weet wat je krijgt aan thema’s. De indeling heeft een specifieke indeling, zodat je in de goede volgorde aan jezelf kunt werken. Het is een leefstijltraject met psychologische karaktertrekken.
Let op: de hoofdstukken hebben basisthema’s, maar de inhoud gaat veel dieper dan wat er staat.

Week 1: Welkom bij deze e-cursus

In deze week leer je wat de werkwijze is van deze e-cursus en je krijgt inzicht in je eigen gedrag. Dat is nodig om de cursus te vervolgen met goed resultaat!
Verder wordt er ook een korte vragenlijst in gezet om “eetstoornissen” te herkennen, zodat je veilig aan de slag kunt gaan.

Week 2: Hoe slank je af?

De tweede week leer je vooral wat afslanken is, omdat hier regelmatig foute informatie over wordt geschreven of verteld. Denk hierbij aan de uitleg over de energiebalans en wat het voor jou kan betekenen.
Daarnaast ook de invloeden die verschillende onderdelen hebben op de energiebalans, waardoor het wat lastiger wordt toe te passen.

Week 3: De basisuitleg van voeding

Dan begin je in week drie pas met je voedingskennis te verbeteren. Hier wordt nadruk gelegd op de macronutriënten van voeding, maar ook wat zij kunnen betekenen voor jouw afslankwens.

Week 4: Het wordt tijd voor beweging

Beweging in week vier ga je specifiek aan werken om meer te leren plannen. Hiervoor gebruiken wij verschillende formulieren die je kunt downloaden om deze vervolgens in te vullen. Deze ingevulde opdrachten kun je overleggen je coach!

Week 5: Sporten is voor je gezondheid

Bij afslanken is sport niet belangrijk als het gaat om je caloriegebruik. Wij adviseren hier om sport via een bepaalde wijze in te zetten, waardoor je indirect resultaat kunt halen met je afslankwens.

Week 6: Hoe pas jij jouw omgeving aan?

Een belangrijk hoofdstuk waarin jij leert om je omgeving anders in te richten, zodat je doelgericht aan de slag gaat. Hiervoor leggen wij eerst uit wat je sociale omgeving is en welke praktische onderdelen je kunt toepassen! In overleg met je coach kun je een heleboel veranderen!

Week 7: Gaap! Wat moest ik ook alweer doen?

Als coach kunnen wij alles vertellen over leefstijl, maar dat heeft weinig nut als je weinig slaapt. Je haalt je afslankwens niet als je weinig of slecht slaapt. Daar kunnen wij mee helpen, maar het ligt er ook aan wat er veranderd kan worden. Hier kijken wij naar de ernst van het slaapprobleem, welke nadelen heeft en ook naar wat je praktisch kunt aanpassen.

Week 8: Ik word helemaal gek van alle druk!

Een hoofdstuk die de nadruk legt op alle prikkels om je heen en wat het met je doet. Hierin wordt stress uitgelegd, welke vormen je hebt en wat het kan doen met je afslankwens. Nog een hoofdstuk waarin je probleemgebieden herkent en kunt aanpassen door praktische toepassingen.

Week 9: Hoeveel taken doe jij tegelijkertijd?

Dan ben je in hoofdstuk negen waarin je gaat kijken naar al je taken. Wat doe je tegelijkertijd en wat kan de mensen doen als het gaat om multitasken? Doe je teveel tegelijkertijd? Dan hebben wij hiervoor passende oplossingen in overleg met je coach!

Week 10: Hoe blijf je gemotiveerd en kun je blijven volhouden?

Het laatste hoofdstuk is één van de belangrijkste, omdat het je leert om vol te houden met het gezonde gedrag wat je hebt veranderd. Denk hierbij aan “coping” strategieën, leren omgaan met tegenslagen en hoe je kunt blijven werken aan jezelf. Het kan namelijk zijn dat je na 10 weken nog niet klaar bent en graag gebruik wil maken van ons online traject!

Deze cursus is zeer uitgebreid en wij adviseren om de tijd per week hiervoor in te plannen. Een uitgebreide e-cursus waarin jij werkt aan alle leefstijlonderdelen. De leefstijlonderdelen lijken voor veel mensen bekend, maar de inhoud is anders dan dat je gewend bent.

Wat kost de e-Cursus?

De prijs voor dit online programma is slechts €13,74 per week met een abonnement van 3 maanden die ook afloopt na drie maanden.

Je hebt een keuze tot vervolg aan het einde van dit programma tegen een verlaagd tarief, waardoor je toegang blijft houden tot onze documenten en zonder coaching.

Tijdelijke actie: Kickstart your year online!

Wij bieden tijdelijk de e-cursus aan voor een lager bedrag. Nu betaal je 30% minder tot en met 31 januari 2020. Wees er snel bij!

Aanmelden?

Via de onderstaande knop kom je bij onze webshop terecht. Je kunt hier de categorie “Cursus online” kiezen en dan zie je de kortingsactie staan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Body2coach
Average rating:  
 0 reviews